Snør vandrestøvlerne og tag på tur med Skanderborg Fodslaw

Artiklens øverste billede
Fodslaw

Efter at have kørt på lavt blus gennem vinteren, er Skanderborg Fodslaw nu trukket i vandrestøvlerne og har igen sat gang i vandreturerne rundt i kommunen.

Skanderborg Fodslaw har træningsture de fleste onsdage året igennem. Onsdag 9. juni går turen til området ved Skivholme - et område, der er meget omtalt fortiden på grund af den planlagte linjeføring af den nye motortrafikvej mellem Viborg og Aarhus.

Turen starter kl. 19 ved Skivholme Kirke. Denne aften er der åbnet ekstraordinært for kirken, så de, der er interesserede, kan møde et kvarter før og komme indenfor og se kirkens sengotiske kalkmalerier.

Træningsturene er på ca. fem km. og foregår i et godt trav. Der holdes små pauser undervejs, hvor man lige kan få en tår vand. Turene varer typisk to timer og sluttes af med en snak ved ”kaffebilen”, hvor der kan købes kaffe, vand, juice og lidt slik.

Skanderborg Fodslaws ture foregår fra forskellige lokaliteter i kommunen og er et godt bud på god motion og du samtidigt lære naturen og vandrestierne rundt omkring i Skanderborg Kommune at kende.

Onsdag 16. juni går turen til Himmelbjerget og 30. juni er det Ravnsø, der står for skud.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen