Kunstudstilling på Nøset

Jens Schultz vil fortælle om sine værker ved ferniseringen

Artiklens øverste billede

Corona tiden har fået danskerne ud i naturen. Det har for mange været en øjenåbner og inspirationskilde med mulighed for at bruge alle sanser og opnå motion, meditativ ro og fordybelse. Som for andre kunstnere har naturen også været den primære inspiration til de seneste af Jens Schultz`s værker.

Søndag 20. juni kl. 14 vil der være fernisering på en udstilling på Nøset, Kystvejen 78, Ebeltoft.

Det vil primært være halvabstrakte oliemalerier, men også akvareller og acrylbilleder vil blive præsenteret.

Det specielle Molslys

Årstidernes og døgnets vekslen samt de forskellige vejrlig byder på stadig nye skyformationer, belysninger og farver, der optræder som dramatiske effekter i naturens store skuespil. Det er nogle emner, som Jens Schultz nærmere vil fortælle om ved ferniseringen, samt det specielle Molslys som inspiration til skumringsbilleder.

Lyset skaber farver og farverne skaber lys. Naturens detaljer omsættes også til abstrakte billedelementer. Ved ferniseringen vil der også blive fortalt om selve malerprocessen.

Jens Schultz har tidligere arbejdet som arkitekt og industriel designer på Grundfos og har sideløbende haft talrige udstillinger og har bl.a. vundet en kunstnerfestival i Bjerringbro.

Et uddannelsesforløb på Århus Kunstakademi i croquis, farvelære og acryl og oliemaleri, ligesom kunsthistorie danner grundlag for billeddannelsen.

Udstillingen kan ses på Nøset fra 20. juni frem til 20. august i normal åbningstid og kan følges på Instagram: sjulsartmols.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen