Jacob Haugaard med i Vild med dans: »Jeg er godt nok ikke helt tryg ved det«

Den 67-årige entertainer er godt nok ikke tryg ved situationen - men har alligevel takket ja til at gå på gulvet i årets udgave af dansedysten.

Artiklens øverste billede
Foto: Jacob Haugaard

Engang lovede Jacob Haugaard medvind på cykelstierne, da han stillede op i Folketinget.

Nu håber den 67-årige entertainer selv på at få medvind af dommere og seere, når han går på gulvet i årets udgave af ”Vild med dans”.

Han er nemlig den tredje offentliggjorte nydanser i den 18. sæson af TV 2’s uhyre populære dansedyst.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt beklemt ved at skulle til at ud og danse, da det er noget, jeg absolut ikke har gjort ret meget ved i mit liv, siger Jacob Haugaard i en pressemeddelelse.

Noget rytme har han dog i kroppen.

Den farverige entertainer har tidligere udgivet landeplagen ”Hammer Hammer Fedt”. Han har skrevet nummeret ”Haveje”, som blev udødeliggjort af Kim Larsen i filmen ”Midt om natten”, og så deltog Jacob Haugaard i Dansk Melodi Grand Prix i 1999 med sangen ”3 x Euro”.

- Jeg er meget spændt, og jeg kan selvfølgelig godt lide kostumer og fine sko og et fantastisk orkester. Men jeg er godt nok ikke helt tryg ved det, siger Jacob Haugaard og citerer til sidst den danske filosof Søren Kierkegaard:

- Hvor intet vover, intet vinder - og at vove er at miste fodfæste en stund. Ikke at vove er at miste sig selv.

Jacob Haugaard skal dyste mod influent Mascha Vang og sangeren Jimilian, som er blandt de første offentliggjorte navne.

De professionelle dansere er på plads. Men det er endnu ikke afsløret, hvem der skal danse med hvem.

Men det bliver enten Karina Frimodt, Claudia Rex, Mille Funk, Jenna Bagge, Asta Björk, Malene Østergaard eller debutanten Camilla Dalsgaard, der skal forsøge at lære Jacob Haugaard en ting eller to om hæl og tå.

Årets ”Vild med dans” får premiere den 10. september og valser over skærmen frem til 26. november, hvor den store finale finder sted.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen