Har sagt ja til vild udfordring: »Det kan jo blive det højeste løft eller det dybeste fald«

Den rutinerede tv-vært Lise Rønne bytter nu plads og bliver selv deltager i et program. Hun er nemlig blandt årets nydansere i ”Vild med dans”.

Artiklens øverste billede
Lise Rønne skal dyste mod influent Mascha Vang, entertainer Jakob Haugaard, sanger Jimilian, forfatter Michael Katz Krefeld, kageconnaisseur Micki Cheng og maratonløberen Abdi Ulad i årets udgave af "Vild med dans". (Arkivfoto) - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Efter adskillige forlydender er det nu ganske sikkert og vist, at tv-værten Lise Rønne er blandt deltagere i årets udgave af ”Vild med dans”.

Det bekræfter hovedpersonen selv i en pressemeddelelse fra TV 2.

- Det er mildest talt vildt for mig at kaste mig ud i ”Vild med dans”, for jeg har aldrig danset. Jeg har aldrig gået til gymnastik. Jeg har aldrig været i god form, og jeg har ved Gud aldrig nogensinde høje hæle på.

- Men jeg synes, at dans er så smukt. Og tænk sig at stå der på et dansegulv omgivet af vidunderligt levende musik og i dygtige, trygge arme, siger Lise Rønne i pressemeddelelsen.

Den 42-årige tv-vært er særdeles rutineret foran et kamera.

Hun begyndte sin værtskarriere på DR’s musikprogram ”Boogie”.

Hun rykkede ud af ungdomsværelserne og blev for alvor allemandseje, da hun i 2008 fik rollen som vært på de første fire sæsoner af ”X Factor”.

To gange har hun været vært ved Dansk Melodi Grand Prix, og i 2014 guidede hun sammen med pianist Nikolaj Koppel og skuespiller Pilou Asbæk millioner af tv-seere gennem Eurovision Song Contest, som Danmark havde vundet året forinden med Emmelie de Forests ”Only Teardrops”.

Derudover har Lise Rønne været vært på ”Aftenshowet”, ”Året Der Gik”, ”Her Er Dit Liv” og ”Danmarks Indsamling” for at nævne et udpluk.

Men nu er hun altså selv blandt deltagerne i et tv-program, når hun går på gulvet i årets ”Vild med dans”.

- Det føles som det største privilegium at skulle opleve det. Det kan jo blive det højeste løft eller det dybeste fald. Men uanset hvad bliver det helt sikkert sjovt, siger hun.

- Jeg glæder mig af hjertet helt åndssvagt meget, lyder det fra Lise Rønne i pressemeddelelsen.

Lise Rønne har ellers holdt en pause fra skærmen for at læse litteratur, men vendte i vinter tilbage, da hun blev hastet ind som syge- og barselsvikar på årets liveshows i ”X Factor” for henholdsvis Melvin Kakooza og Sofie Linde.

Næste gang, Lise Rønne, toner frem på skærmen, bliver den 10. september, hvor ”Vild med dans” får premiere.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen