Dansk sanger hårdt ramt af corona: Blev indlagt på hospitalet

Den danske popsanger Xander er blevet udskrevet fra hospitalet, efter at han har været hårdt ramt i lungerne af covid-19, oplyser han.

Artiklens øverste billede
Xander er ved at komme til hægterne igen, men popsmeden må aflyse koncerter på lægernes råd. (Arkivfoto) - Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Den 33-årige sanger og sangskriver Xander har været hårdt ramt af smitte med covid-19, der betød, at han måtte indlægges på lungemedicinsk afdeling på Bispebjerg Hospital.

Det skriver han på sin Facebook-profil, hvor han også har vedhæftet to billeder fra sygesengen på hospitalet.

Han er nu udskrevet og har det godt efter omstændighederne.

- Næsten alt er fint igen... Men jeg har det sidste stykke tid kæmpet med en hård omgang covid og blev indlagt, skriver Xander blandt andet.

Han føler sig ”okay frisk”, men lægerne har opfordret ham til at droppe sine koncerter i det næste stykke tid.

Derfor har han rykket sin kommende koncert i Store Vega til 27. april næste år.

- De mener, det er uforsvarligt i forhold til mit helbred, stressniveau og restituering at skulle hoppe rundt på en scene og synge i halvanden time.

- Desuden kan jeg også selv mærke, at det er urealistisk i forhold til min stemme, og især lunger, som skal trænes op igen stille og roligt den næste tid, skriver Xander.

Det er anden gang, at koncerten bliver rykket. Han skulle oprindelig have optrådt i januar, men det satte coronarestriktionerne en stopper for.

Koncerten blev rykket til november i år, men nu har corona altså igen været skyld i, at popsmeden må udskyde sin koncert til næste år.

Xander, der er søn af Anne Linnet, er blandt andet kendt for store hits som ”Det burde ikk være sådan her” og ”Os to og mine lagner”, der gjorde ham berømt i Danmark for ti år siden.

Han udgav sidste år sit seneste album, ”Indre By 2”.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen