Smilets Festival kickstarter efterårsferien

Der er gratis koncerter og underholdning rund omkring i Aarhus midtby i weekenden op til uge 42.

Artiklens øverste billede
Anna David spiller på Bispetorvet lørdag 16. november kl. 13. Pressefoto

Smilets efterårsfestival er en ny event, der med gratis koncerter og underholdning på Bispetorvet, Klostertorvet og flere af byens forskellige områder og kvarterer skal sætte yderligere gang i bylivet og tiltrække endnu flere gæster og kunder til byen. Eventen afvikles i weekenden 15.-17. oktober som kickstart af efterårsferien, hvor især mange børnefamilier besøger byen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Aarhus City Forening.

Noget af det helt særlige ved festivalen er blandt andet, at nogle af koncerterne bliver afviklet som pop-upkoncerter forskellige steder rundt i byen, således at flere områder i byen involveres i eventen. Poup-koncerterne afvikles fra mobile scene-vogne, og byder på lokale upcoming-kunstnere, mens de optrædende på Bispetorvet er kendte navne som Thøger Dixgaard, JJ Paulo, Mek Pek og Anna David og på Klostertorvet Frederikke Vedel, Soul Glo, Pede B, DJ STUF med flere.

Eventen støttes af Aarhus Kommunes Genstartspulje med det formål at sætte yderligere gang i bylivet og detailhandlen med videre efter en lang og udfordrende corona-periode.

Claus T. Bech, direktør i Aarhus City Forening, udtaler:

»Det glæder mig meget at Aarhus City Forening i samarbejde med Aarhus Kommune og eventbureauet Front of House er lykkes med at skabe rammerne til en festlig weekend som kickstarter efterårsferien, og hvor både publikum – store som små – og byens forretningsdrivende får glæde af eventen. Al underholdning under Smilets Festival er gratis og kan opleves rundt i flere af byens gadeområder, og der vil være underholdning for enhver smag. Bylivet har stadig brug for særlige tiltag til at rejse sig efter coronakrisen, og vi håber at festivalen kan være medvirkende hertil og skabe smil og samvær på byens torve og i lokalområderne.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen