Smag dig gennem vin-Europa

Bare Vin slår dørene op til en stor vinfestival i City Vest. Ved indgangen får du udleveret et smagsglas – og så er det ellers bare at smage dig vej gennem Europas vine.

Artiklens øverste billede
Tag med til vinfestival i City Vest 30. oktober kl. 15-17:30. Pressefoto

Bare Vin forbindes ofte med deres lidt urationelle smagninger. Og denne gang bliver ingen undtagelse lover de to indehavere af Bare Vin Kristian Gram og Brita Richter. Der vil nemlig både blive mulighed for forskellige aktiviteter forbundet med de europæiske lande, blandt andet kan du stå søm i, lytte til live musik og smage på forskellige specialiteter undervejs.

Det er lørdag 30. oktober kl. 15-17:30.

Det står i en pressemeddelelse fra vinhandleren.

»Der er ingen tvivl om at det at smage vinen og blive klogere på den er i centrum, men vi vil gerne tilføje et lag hygge og underholdning. Derfor har vi valgt der skal være live musik og steder hvor du kan tage en pause,« fortæller Brita Richter, indehaver af Bare Vin.

Hvad kan du smage?

Selvom Bare Vin kalder det en vinfestival, så er det ikke kun vin du vil kunne smage, men også dansk spiritus og øl fra blandt andet Stauning Whisky, Cold Hand Winery, Humleland og Syv Sind Gin.

Herudover vil der være et stort repertoire af vine. Fra Tyskland kan du smage udvalgte vine fra både Mosel og Rheinhessen. Og drag med en tur med til det franske, hvor du blandt andet kan smage vine fra Alsace, Rhône og Beaujolais. I det Italienske hjørne kan du blandt andet glæde dig til at smage dig igennem klassiker som Amarone, Ripasso og Barolo. Fra de spanske marker kan du sammen med meget andet glæde dig til cava og meget, meget mere.

Du kan læse mere om vinfestivalen på barevin.dk/vare/vinfestival-30-oktober.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen