Mahamad Habane: Endelig kan vi fejre brylluppet

Komikeren Mahamad Habane har for nylig sagt ja til sin kæreste Kafiya. Men den helt store fest kommer først nu.

Artiklens øverste billede
Mahamad Habane med hustruen Kafiya på rød løber i Bremen Teater inden The Voice 21 Radio Awards i København. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Med genåbningen og lempelsen af forsamlingsforbuddet kan komikeren Mahamad Habane og hustruen Kafiya endelig sende bryllupsinvitationer ud til alle de gæster, de har lyst til.

Parret blev nemlig viet for tre måneder siden, men det helt store brag af en bryllupsfest har de måttet sætte ufrivilligt på standby - indtil nu.

»Vi lavede vielsen til at starte med på grund af corona, så nu skal vi til at lave brylluppet,« fortæller Mahamad Habane på den røde løber til uddelingen af The Voice ’21 Radio Awards på Bremen Teater i København tirsdag aften.

Mahamad Habane har dog ikke oceaner af tid til bryllupsplanlægningen. Snart skal han nemlig på turné med sit første onemanshow, ”Ham der komikeren”.

»Jeg har nærmest lukket ned for alt andet for at finpudse og gøre showet helt klart,« fortæller den dansk-somaliske comedykomet.

Mahamad Habane har det seneste år prøvet kræfter med andet end komikkens verden.

Han har medvirket i underholdningsprogrammet ”Stormester” på TV 2, og så er han sprunget ud i skuespillet.

Han har medvirket i comedyserien ”GG Horsens”, haft hovedrollen i rapperen L.O.C.’s musikvideo til nummeret ”Milkshake”, og til næste år kan han ses i komediedramaet ”Miss Viborg”.

Men lige nu er der fuld fokus på den forestående comedyturné - og bryllupsfest.

»Jeg er meget fortrøstningsfuld, for det er noget, der har været undervejs længe. Men selvfølgelig har jeg da også lidt nerver på. Det er første gang, jeg skal på turné, så det skal bare være godt,« lyder det fra Mahamad Habane.

/ritzau/

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen