Julemarked på Grim-gården

I alle fire adventsweekender inviterer Grimhøjgaard på bæredygtig jul for hele familien.

Artiklens øverste billede
Der bliver skruet max op for julestemningen på Grimhøjgaard i hver af de fire adventsweekender. PR Foto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

I år inviterer Grimhøjgaard i Brabrand for første gang nogensinde til julemarked på gården. Det er hver lørdag og søndag i adventsweekenderne op til jul, at man kan lægge vejen forbi den over 100 år gamle gård og indsnuse julestemningen. Her vil være julepynt, juletræer, julelys, gløgg, æbleskiver og masser af boder, hvor man kan købe årets julegave med bæredygtig samvittighed.

Bæredygtighed betyder meget for Grim, således har de kreative og arbejdsomme folk bag GrimFest fundet og indgået et samarbejde med lokale og bevidste juletræssælgere fra Silkeborg, som kun fælder de træer, der kan blive solgt, med kortest mulig transporttid. Og når julen er overstået, og tiden er komme til, at træet skal kasseres, kan man komme forbi gården og få træet hakket til flis, som så bliver spredt rundt på grunden til GrimFest til sommer. Man kan også vælge at købe et økologisk potte-juletræ, som man kan plante igen, når danseskoene er trådt ud og tonerne fra ”Det kimer nu…” er ebbet ud.

Også i juleboderne kan man købe genbrug, hjemmelavet, ”går til et godt formål”-ting eller på anden måde handle bæredygtigt. Måtte man selv have lyst til at sælge bæredygtigt fra en bod på årets julemarked, kan man kontakte (Moster) Mette mamipedersen@gmail.com.

Julemarkedet er åbent for alle hver lørdag og søndag fra 27. november til 19. december, alle dage fra klokken 10 til 18.

Så tag familien eller vennerne under armen og kom ud og nyd den magiske julestemning på Grim-gården.

Se mere på Facebook begivenheden “Julemarked på GrimFest Gården” eller på GrimFests Instagram.

mklj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen