DR drysser guld over danske sangerinder

Drew Sycamore og Mekdes deler P3 Gulds hovedgevinst på 100.000 kroner. Der var også hæder til Andreas Odbjerg og Tobias Rahim.

Artiklens øverste billede
Lige nu funkler Drew Sycamore som øjeblikkets bedste bud på en kommende dansk popstjerne. Foto: Per Lange

Dansk musik blev hyldet og hædret ved prisuddelingen P3 Guld, som løb af stablen i DR Koncerthuset tirsdag aften.

Den fremadstormende dansk-walisiske sangerinde Drew Sycamore var på scenen flere gange.

Ikke nok med at hun skulle optræde til showet, så tog hun også turen op på scenen for at modtage P3 Prisen.

Den gives til en artist, der har imponeret, og som meget vel kan blive dansk musiks næste stjerne, lyder det.

Og lige nu funkler Drew Sycamore som øjeblikkets bedste bud på en kommende dansk popstjerne, hedder det i begrundelsen til den 31-årige sangerinde.

Ifølge P3 har hendes træfsikre hits som ”Take It Back”, ”I Wanna Be Dancing” og ”45 Fahrenheit Girl” cementeret hendes spirende stjernestatus.

Med statuetten følger også 100.000 kroner, der som noget helt nyt deles med vinderen af P3 Talentet, som i år blev givet til den 22-årige sangerinde Mekdes.

Andreas Odbjerg gik heller ikke tomhændet fra festen, selv om han måtte se P3 Prisen gå til Drew Sycamore, som han var nomineret side om side med.

I en afstemning afgjorde P3’s lyttere nemlig, at Andreas Odbjerg i samarbejde med Tobias Rahim har leveret P3 Lytterhittet 2021 med duetten ”Stor mand”.

Nummeret sikrede sig prisen med et komfortabelt forspring foran de to andre hits, der var med i slutspurten, nemlig ”Buongiorno” med Kidd og ”Er Her” med Artigeardit og Kesi.

P3 Guld kan ses lørdag den 13. november på DR1 og DRTV, mens højdepunkterne fra prisuddelingen bliver delt digitalt på DR’s sociale medier i den kommende tid.

/ritzau/

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen