Lasse Rimmer nyder bryllupsgave med ekskonen

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer er gode sammen som venner med en fælles fortid, men ikke som ægtepar med en fælles fremtid.

Artiklens øverste billede
Forleden nød det forhenværende ægtepar en af deres bryllupsgaver, som de først har indløst nu, nemlig en middag. Foto: Mogens Flindt

Efter knap to års ægteskab er komikeren Lasse Rimmer og hustruen Line Hoffmeyer gået fra hinanden og er skiltes som gode venner.

Forleden nød det forhenværende ægtepar en af deres bryllupsgaver, som de først har indløst nu, nemlig en middag.

Og det har affødt en række reaktioner på de sociale medier fra følgere, der har ment, at det må være et bevis for, at de hører sammen som ægtepar.

- Vi hader ikke hinanden. Men vi har heller ikke begået en fejl ved at blive skilt. Og når man kan enes om det, så kan man også dele gode oplevelser som to voksne mennesker, der har lært, hvad vi kan og ikke kan sammen, skriver Lasse Rimmer i et opslag på Instagram.

- Vi er gode til at kunne lide hinanden nok til stadig at kunne gøre den slags. Så endnu engang: Ikke alle skilsmisser grunder på bebrejdelser, vrede eller ligefrem had. Og resten er ikke fejltagelser, hvor parret er de sidste til at fatte, at de skulle være blevet sammen.

Det var også på det sociale medie, at parret bekendtgjorde, at de skulle skilles, efter at alle andre udveje var afsøgt.

- Nogle gange sker livet bare, kriser rammer, og tingene går ikke altid, som man håbede, troede og ønskede, skrev Line Hoffmeyer i august.

Skilsmissen er Lasse Rimmers anden. Han har gennemlevet en skilsmisse før, da han og moren til parrets to døtre gik fra hinanden for en række år siden.

/ritzau/

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen