Mød julemanden og få taget årets julefoto ved Coca-Cola julelastbilen

Den ikoniske Coca-Cola Lastbil kommer forbi og holder i både Aarhus og Risskov, hvor man kan besøge julemandens værksted, få årets familieportræt i hus eller købe julepynt og støtte Mødrehjælpen.

Artiklens øverste billede
Coca-Cola lastbilen ruller verden og Danmark rundt. Den stopper et sted i Aarhus og et i Risskov. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Coca-Colas julelastbil er lig med jul og vækker hos mange minder om rensdyr, bjældeklang, brunkager og ikke mindst nærvær og hygge, som vi kender fra tv-reklamen om den ikoniske Coca-Cola julelastbil, der kører gennem det smukke snelandskab.

juleglade danskere kan glæde sig til synet af den oplyste Coca-Cola julelastbil på de danske landeveje, når den igen kommer på hjul efter at have stået i garage under hele pandemien. I 25 byer vil den sprede juleglæde og -hygge, og julemanden ombord vil dele gratis forfriskninger ud.

Aarhus og Risskov

Lørdag 4. december stopper den ved Circle K på Silkeborgvej 4 kl. 11-17 og fredag 10. december er det Meny ved Risskov Brynet på Vindrosen 37 kl. 15-19.

Julemanden har fundet tid i sin ellers travle kalender til at være til stede på alle stop, og besøgende kan tage et familieportræt i den kæmpe iskube. I julemandens værksted kan man være kreativ, og i hans hus kan man hviske, hvad man ønsker sig til jul.

Alle aktiviteter er udendørs.

Jul til Mødrehjælpen

I 2019 samlede Coca-Cola og julelastbilen næsten 300.000 kr. ind til Mødrehjælpen, som er en socialhumanitær organisation, der hjælper gravide og forældre i sårbare situationer samt bidrager til at udvikle dansk socialpolitik. Mødrehjælpen rådgiver og støtter over 25.000 børn og forældre om året, der er ramt af sygdom, vold og skilsmisse.

I år bliver der to slags merchandise, man kan få fingre i. Den velkendte miniatureudgave af julelastbilen samt en julekugle til træet mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp på 25 kroner.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen