Janni Spies er blevet mormor: Michala har fået barn med kendismand

Michala Brylov, der er datter af Janni Spies og rigmanden Christian Kjær, har fået en søn sammen med sin mand, realitystjernen Patrick Brylov.

Artiklens øverste billede
Janni Spies’ celebre datter, Michala Brylov, og hendes ægtemand, den tidligere Paradise Hotel-stjerne Patrick Brylov, er blevet forældre for første gang, efter at parrets lille purk, Ocean Brylov, er kommet til verden. Foto: Jonas Olufson

Endnu en kendisklan har føjet et blad til stamtræet.

Janni Spies’ celebre datter, Michala Brylov, og hendes ægtemand, den tidligere Paradise Hotel-stjerne Patrick Brylov, er nemlig blevet forældre for første gang, efter at parrets lille purk, Ocean Brylov, er kommet til verden.

Det afslører parret i et opslag på Instagram.

- Din mor og far elsker dig ubetinget, du er det fineste, vi har skabt i ren kærlighed til hinanden, lyder det.

Parret annoncerede den dengang forestående familieforøgelse på Michala Brylovs fødselsdag i juni på det sociale medie Instagram.

- Jeg fylder 32 år. Men størst af alt venter min elskede mand og jeg en lille baby boy. Jeg kunne ikke være lykkeligere, jublede Michala Brylov i et Instagram-opslag.

Patrick Brylov delte ligeledes nyheden på sin profil på det sociale medie.

- Denne dag vil for altid have en helt særlig betydning. Ud over min elskede hustru har fødselsdag, har hun også vores baby boy i mavsen, skrev han.

- Tak, skat, for at berige mit liv med så meget kærlighed og for nu også at bære vores ønskebarn! Kæmpe stort tillykke, baby, du er min evige kærlighed.

Parret giftede sig sidste sommer, og efter brylluppet tog Michala Brylov sin mands efternavn.

Hun bar før efternavnet Kjær fra sin far, rigmanden Christian Kjær, som blev skilt fra hendes mor, Janni Spies, i 2008.

/ritzau/

Læs også

Del artiklen