Pernille Harder og dansk Tour-start kommer i nyt Anders And-blad

Kvindernes fodbold-EM og den danske Tour-start bliver markeret i to nye Anders And-blade. »Vi glæder os ekstra meget til, at bladene kommer ud mellem hænderne på de mange sportsglade andefans,« lyder det fra Anders And-redaktøren. 

Artiklens øverste billede
I den første historie har Anders fået job som sportsreporter på Andeby Posten, men efter en upopulær historie om høfeber på golfbanen bliver han fyret – lige inden Den store Tour starter. Han får dog chancen for at redde sit job, hvis han kan skaffe et interview med den umulige stjernerytter, Fjeren fra Fasanløse. Pressefoto

De kommende uger kan ande- og sportsglade bladlæsere glæde sig til, at Anders And & Co. markerer to af sommerens store sportsbegivenheder: Nemlig Tour de France, der denne gang som bekendt starter i Danmark, og EM i fodbold for kvinder.

For 30. juni og 7. juli udkommer to udgaver af Anders And, som tager afsæt i de to aktuelle begivenheder.

Svend Skytte, der er Anders And-bladets redaktør, er også ham, der har fundet på plottet til den andeficerede Tour de France-historie.

»Der er to ting, vi altid går efter, når vi laver historier, der krydser elementer fra virkeligheden med ændernes univers. For det første skal vi selvfølgelig indfange alle de velkendte personer, steder og elementer på sjove og finurlige måder. For det andet skal vi skabe så fantastisk og medrivende en historie, vi overhovedet kan, så man virkelig kan mærke Andeby-universet langt ind under huden,« udtaler han i en pressemeddelelse.

»Når de to ting lykkes på samme tid, går alt op i en højere enhed – og det synes vi i al beskedenhed er sket med begge disse to historier. Så vi glæder os ekstra meget til, at bladene kommer ud mellem hænderne på de mange sportsglade andefans!,« siger Anders And-redaktøren.

Anders And på cykeltur i Danmark

I den første historie har Anders fået job som sportsreporter på Andeby Posten, men efter en upopulær historie om høfeber på golfbanen bliver han fyret – lige inden Den store Tour starter. Han får dog chancen for at redde sit job, hvis han kan skaffe et interview med den umulige stjernerytter, Fjeren fra Fasanløse.

Dén udfordring tager Anders And imod, og i forsøget på at imponere Fjeren kører han både cykelræs i Rundetårns snoede gange og på undersiden af Storebæltsbroen. Undervejs kan man også opleve Anders og Touren passere forbi Roskilde Domkirke, Bølgen i Vejle og Dybbøl Mølle, når han følger de samme tre danske etaper som virkelighedens Tour.

Tour de France kommer i år forbi Danmark og Vejle, og det gør "Touren" i Anders And-universet også.

Pernille Harder og Andersine

I den anden historie indtager Andersine rollen som Kylle, Pylle og Rylles fodboldtræner. Fodboldfeberen raser nemlig, og det entusiastiske amatørhold melder sig til den store turnering i Gåserød, hvor de til deres overraskelse skal møde et bistert hold af professionelle spillere.

Pernille Harder kommer på besøg i Andeby - i et af to ny Anders And-blade. Pressefoto

Heldigvis kommer en trup af de største nordeuropæiske fodboldstjerner dem til undsætning. Ænderne får dermed mulighed for at lære alt om tricks og taktik af svenske Caroline Seger, tyske Alexandra Popp, finske Linda Sällström, norske Caroline Graham Hansen og – ikke mindst – den danske anfører, Pernille Harder. Ænderne får i dén grad for hjælp, for modstanderne både snyder og bruger bissetricks til den store, ufortjente guldmedalje.

am

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.