Find dit kald i loungestemning

Nytilflyttet tilbyder samtaler om alvorlige emner i Grenaa.

Artiklens øverste billede
Hanneliva Parvine er ny i Grenaa - men klar med nye ideer og aktiviteter i sin nye hjemby. Pressebillede

Hun er ny i Grenaa - og nu tilbyder nytilflyttede Hanneliva Parvine loungestemning i Grenaa og alvorlige snakke om at finde sit kald

Torsdag 27. maj indbydes alle interesserede til Hannelivas Lounge klokken 17.30-21 i Madame Benn’s kaffestue i Storegade i Grenaa med samtale omkring at finde sit kald og efterfølgende mad og kaffe.

Det er vel ikke så underligt, da vi nu er en generation af modne kvinder, som forsøger at gøre os fri af vores forældres levevis og tankesæt omkring at være flinke-piger, få os et sikkert arbejde og gøre som alle andre.

Hanneliva Parvine

Hanneliva Parvine er netop flyttet fra Nordsjælland til Grenaa for at starte et kursus- og retreatcenter på Djursland.

Som nytilflytter til Grenå savnede Hanneliva et hyggeligt sted i Grenå, hvor man kunne læne sig tilbage og slappe efter fyraften og tale om vigtige livsspørgsmål samtidigt med, at man nød noget dejlig mad sammen.

Første projekt

I sin søgen efter en lounge til dette formål, mødte hun Jane Benn, som er indehaver af Madame Benn’s kaffestue i Storegade. Dette møde skabte mange nye ideer, hvor af den første afsløres her.

I Madame Benn’s gammeldags kaffestue fra 1930’erne vil Hanneliva bringe vigtige aktuelle emner op til samtale og refleksion hver tredje uge.

Med udgangspunkt i sin egen historie, som ikke har været den trygge og gængse, vil Hanneliva gerne sammen med sine gæster tale om, hvordan man finder sit kald.

Hanneliva tror på, at vi mennesker har et eller flere kald igennem vores liv. De fleste af os har flere kald, som skifter i takt med vores alder, arbejdsopgaver og interesser. For eksempel har de fleste forældre et kald om at være en god forælder, som skifter, når deres børn bliver ældre.

Mange udfordringer

I hendes arbejde som underviser, psykoterapeut og coach møder hun mange kvinder, som har udfordringer med at finde deres kald. De ved, hvad de ikke vil, men har udfordringer med, hvad de virkelig vil.

»Det er vel ikke så underligt, da vi nu er en generation af modne kvinder, som forsøger at gøre os fri af vores forældres levevis og tankesæt omkring at være flinke-piger, få os et sikkert arbejde og gøre som alle andre,« siger Hanneliva.

Efter Hanneslivas oplæg om hvordan, at man finder sit kald, vil der blive serveret lækker aspargessuppe til gæsterne med efterfølgende te, kaffe og æblekage.

Der er et begrænset antal pladser.

Ved dette arrangement gælder de almindelige forholdsregler omkring corona. Ved ankomst skal man vise et gyldigt coronapas.
Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.