Gratis stille vandring og sang

Anne Mette Buch Bertelsen fra Balanced guider deltagerne til sanselig oplevelse

Artiklens øverste billede

Kom med og sans naturens kraft og ro, når der vandres stille i skoven, synges sange om naturen, og der trædes ud i et meditativt bevægelsesunivers, som guides af Anne Mette Buch Bertelsen fra Balanced, der i en pressemeddelelse fortæller om eventet:


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

»Vi vandrer sammen i stilhed for at sanse og lytte til naturens visdom og fornemme midsommers skønheden i skoven. På et stille sted vil vi gennem yoga, meditativ bevægelse og åndedrættet forbinde os med kroppens ’indre natur’ og fordybe vores samhørighed med den ydre natur omkring os. Med stemmens kraft skaber vi i fællesskabet en fin symfoni med sange om naturen og udforsker livskraften i at dele stemmer sammen. Det er bevægelse og sang for alle – bare kom som du er.«

Medbring et lille tæppe, gode sko og tøj til bevægelse og vand og snacks. Det foregår 15. juni kl. 18.00 – 20.30 ved Ørnereden - man mødes ved bordene ved kiosken. Eventet er gratis, men kræver tilmelding på billetto.dk/e/stille-vandring-bevaegelse-sange-om-naturen-billetter-538572 . Der er plads til max 25 personer. Turen er en del Teknik og Miljøs indsats som visionskommunen for Bevæg dig for livet.


gs

Læs også

Del artiklen