Kom til vandsjov på Aarhus Ø

Med tilskud fra Aarhus Events og DIF og DGI’s Foreningspulje er det igen blevet muligt at afholde Blå Rambla Dag i 2021 og dermed give foreningslivet en tiltrængt hånd med rekruttering af nye medlemmer.

Artiklens øverste billede

Efter et år med corona-nedlukning er idrætsforeningerne åbnet på fuld styrke og med hjælp fra Den Blå Rambla viser de lørdag 19. juni det store potentiale der er på, i og ved vandet omkring Aarhus Ø.

Alle borgere – store som små - inviteres til at opleve og afprøve aktiviteterne samtidig med at de tilbydes at blive en del af fællesskabet i foreningerne.

Jacob Erdmann Slyngborg, initiativtager og formand for Den Blå Rambla, siger i en pressemeddelelse:

»Vandet omkring Aahus byder på utrolig mange sjove og spændende oplevelser for både børn og voksne. Men måske er det ikke alle, der er klar over, hvilke foreninger, der findes og at de lige nu står på spring for at få nye medlemmer. Den Blå Rambla Dag er derfor en ideel mulighed for at prøve en masse sjove aktiviteter og melde sig ind i en af foreningerne.«

Vandet omkring Aahus byder på utrolig mange sjove og spændende oplevelser for både børn og voksne.

Jacob Erdmann Slyngborg, initiativtager og formand for Den Blå Rambla

Et hav af aktiviteter

Listen af foreninger og samarbejdspartnere, der inviterer til åbent hus, en gratis prøvetur eller formidling er varieret og omfatter både aktiviteter på, i og ved vandet.

Vil du prøve at dykke? Dykkerklubberne Juggernaut og KVAK giver dig mulighed for en fantastisk oplevelse under vandet, når de tilbyder et prøvedyk med fuldt udstyr i et 25.000 liters bassin. Det sker lørdag 19. juni kl. 11-17 og igen søndag 20. juni kl. 11-15.

Prøv kræfter med havsvømning! Få en introduktion til at svømme i åbent vand, lær om udstyr og sikkerhed når Aarhus Havsvømning inviterer på en tur sammen med deres trænere og svømmere. Det sker lørdag 19. juni kl. 11-14.

Bliv fortrolig med Stand up Paddle (SUP). Alle gør det efterhånden, men nu har du muligheden for at lære mere om teknik og fart, når SUPaarhus inviterer til åbent hus. Det sker lørdag 19. juni kl. 13-15.

Har du prøvet at wakeboarde eller stå på vandski? Aarhus Watersports Complex i Bassin 7 giver gratis prøveture på deres kabelbane og udfordrer både børn og voksne til at kigge forbi. Det sker lørdag den 19. juni kl. 10-19.

Få masser af motion i en kajak. Kajakklubben Skjold og Aarhus Kajaksamvirke inviterer til prøveture i både tur- og kapkajakker sammen med deres instruktører. Det sker lørdag den 19. juni kl. 11-14.

Hop med Hovedet i Havet og gå på opdagelse i den forunderlige verden under overfladen. Hovedet i Havet inviterer til formidling og sjov for børn og legeglade voksne - se, hør og føl havet. Det sker lørdag 19. juni kl. 11-15.

Oplev historiske eventyr på Aarhus Bugt. Aarhus SeaRangers knytter fortid og fremtid sammen med deres guidede ture, hvor de samtidig fortæller børn og voksne om det rige dyreliv i Aarhus Bugt. Det sker lørdag 19. juni kl. 11-14.

Alle aktiviteterne er gratis og kræver ikke tilmelding på forhånd. Foreningerne står klar med instruktører til at sikre sikkerheden og de rette instruktioner. Så tag din ven, veninde eller familiemedlem med til en fantastisk dag fyldt med vand, oplevelser og sjov på Aarhus Ø.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.