Nyttige kostråd til dit kæledyr

Kæmper din hund eller kat med småskavanker, kan det være en god idé at tage et nærmere kig på kosten.

Artiklens øverste billede
15.-17. oktober kan du komme forbi en af Maxi Zoo butikkerne i Aarhus og få gratis personlig ernæringsrådgivning til din hund eller kat. PR Foto

Kæmper din hund eller kat med småskavanker, kan det være en god idé at tage et nærmere kig på kosten. Ernæringen kan nemlig påvirke alt fra pelsens glans til kroppens fordøjelse.

Hos Maxi Zoo i Aarhus og omegn kan du i weekenden den 15.-17. oktober få personlig og gratis ernæringsrådgivning til din hund eller kat, så din pelsede ven igen kan logre med halen eller spinde på livet løs, fortæller Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Kost og trivsel

Vi kan alle nikke genkendende til, at det til tider kan være svært at finde roden til de småskavanker, som ens kæledyr render rundt med. Det skyldes ikke mindst, at det ikke altid er til at forstå, hvordan de små dyrekroppe hænger sammen.

Kosten har en stor påvirkning på kæledyrets trivsel – og ikke blot fordi det fylder maven med god energi, men også fordi den kan påvirke alt fra hud og hår til dårlig ånde.

I Maxi Zoo i Aarhus C, Egå, Tilst, Risskov, Skejby og Viby kan du derfor fredag, lørdag og søndag 15.-17. oktober komme forbi og få gratis personlig ernæringsrådgivning til din hund eller kat. Her vil personalet tage et godt kig på din kæledægge og komme med deres bedste bud på, hvordan du kan skrue en god ernæring sammen. De vil desuden stå klar til at svare på spørgsmål om stort og småt. Der vil altså disse dage være god mulighed for at blive endnu klogere på din pelsede ven og komme småskavankerne til livs.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen