Psyched Up Janis er tilbage

Spiller 9. april i Ceres Arena sammen med Dizzy Mizz Lizzy og Bersærk.

Artiklens øverste billede
Psyched Up Janis med forsanger og guitarist Sune Wagner (th.) og bassist Jakob Jørgensen. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Psyched Up Janis er tilbage og spiller til foråret 14 koncerter i hele landet. Sammen med Dizzy Mizz Lizzy og Bersærk tager de på Arena-tour, der den 9. april bringer dem til Ceres Arena i Aarhus og fire andre af landets største byer. Derudover spiller Psyched Up Janis ni koncerter i resten af landet.

»Vi har altid elsket, at spille live i Psyched Up,« udtaler forsanger og guitarist Sune Wagner i en pressemeddelelse. Bassist Jakob Jørgensen uddyber:

»Vi spillede utrolig mange koncerter i sin tid, og vi er mere spændte end nogensinde på den kommende tour.«

Tre vinyler

I forbindelse med turnéen udgiver bandet intet mindre end tre vinyler:

”The Noisy Album” indeholder en optagelse af en livekoncert med Psyched Up Janis på det legendariske spillested CBGB’s i New York City i 1994.

”Swell Demos” består af demo-versioner af numrene fra bandets debutalbum ”Swell”. Sangene er spillet med en anden nerve og intensitet og andre guitarsoloer end på den oprindelige udgivelse fra 1994.

Derudover udgives ”The Clean Sweep”, hvor de gamle EP’er er samlet på ét dobbeltalbum, bl.a. med non-album tracks og syv bonusnumre.

Billetsalget starter mandag 6. december kl. 10.00.

gs

Læs også

Andre læser

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen