TV3-vært gaflet af TV 2: Det skal han nu

Jon Pagh skifter jobbet som sportsreporter og -vært på TV3 ud med TV 2's nyhedsstudie i Odense. Her skal han guide seerne gennem de daglige sportsnyheder.

Artiklens øverste billede
Jon Pagh er for mange nok bedst kendt som sportsjournalist hos TV3 Sport, men han har også en fortid som journalist på Ekstrabladet. Her ses han i 2010 sammen med tidligere chefredaktør Poul Madsen og DF's tidligere formand Pia Kjærsgaard, da hun torsdag besøgte Ekstra Bladet for at tage imod telefonopkald fra læserne. Arkivfoto: Ole Steen.

Inden længe vil seere af de daglige sportsnyhedsudsendelser på TV 2 kunne spotte et nyt ansigt på skærmen.

TV 2 har nemlig ansat 38-årige Jon Pagh som ny vært. Det skriver tv-kanalen i en pressemeddelelse.

»Jeg er hamrende glad for, at en skarp journalist og skærmprofil som Jon Pagh har sagt ja til at blive vært for vores stærke nyhedsdækning af sport på TV 2’s flader. Jon har kant, og hans formidlingskvaliteter vil være med til at løfte vores i forvejen dygtige værtskorps.«

»Jeg er sikker på, seerne vil føle sig i godt selskab med Jon, og jeg glæder mig til at se ham folde sig ud som vært på TV 2’s platforme,« siger redaktionschef på TV 2 Sport, Kristian Bech Josefsen, i meddelelsen.

Jon Pagh kommer fra et job på TV3’s sportsredaktion. Her har han i mere end fem år arbejdet som sportsreporter og -vært.

Den erfarne sportsvært ser frem til sit nye job på TV 2.

»At møde de mange seere fra TV 2’s studier i Odense bliver en helt ny udfordring, som jeg ser frem til at prøve kræfter med og udvikle mig i,« siger han i pressemeddelelsen.

Jon Pagh blev uddannet journalist i 2010 med praktik på Ekstra Bladet. Her havde han desuden sit første job, hvor han primært med fokus på sport var med til at opbygge mediets web-tv.

I 2014 fik han job i TV3’s presseafdeling, og siden sommeren 2016 har han været sportsreporter og -vært på fodbolddækningen på TV3-kanalerne og Viaplay.

Jon Pagh tiltræder sin nye stilling på TV 2 den 1. februar.

/ritzau/

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen