13-årig dræbt i voldsom trafikulykke

En 13-årig dreng er dræbt i en ulykke. Hans far kom lettere til skade, mens farens samlever er i kritisk tilstand.

Artiklens øverste billede
Ulykken skete da de to biler kørte frontalt ind i hinanden. Foto: Øxenholt Foto.

En 13-årig dreng har natten til søndag mistet livet i en trafikulykke på Vestre Skivevej syd for Skive. Det oplyser vagtchef Anders Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi tidligt søndag morgen.

Drengen var passager i en bil, som blev ført af hans far, der kom lettere til skade. Farens samlever - en 30-årig kvinde - kom alvorligt til skade, da bilen stødte frontalt sammen med et andet køretøj.

Føreren af den anden bil slap med lettere skader.

»Drengen blev erklæret for død på stedet af en læge, mens de øvrige er bragt til sygehusene i henholdsvis Viborg og Herning. Den 30-årige kvinde er i kritisk tilstand, siger Anders Hansen.

»Det har ikke været muligt at afhøre nogen af dem. Det er de alt for chokerede til,« tilføjer han.

Den 13-årige dreng, hans far og dennes samlever kommer fra Holstebro Kommune. Sammenstødet skete halvanden kilometer syd for Sjørup-krydset, der ligger cirka midt imellem Viborg og Holstebro.

Vestre Skivevej var som følge af uheldet spærret i begge retninger ved Holstebrovej i fire timer.

Tidligt søndag morgen oplyser politiet på Twitter, at der igen er åbnet for trafikken efter endt oprydning og rengøring af vejbanen.

Der var angiveligt ingen vidner til sammenstødet, som blev anmeldt klokken 01.03.

Tre ambulancer samt en lægebil blev sendt til ulykkesstedet.

Fredag aften og natten til lørdag var der adskillige trafikuheld i politikredsen som følge af glat føre, men det er uvist, om sammenstødet skyldes glatte veje.

»Vi har endnu ingen anelse om årsagen. Men den umiddelbare forklaring fra den bilinspektør, som har undersøgt ulykken, er, at bilen med tre personer af uforklarlige årsager kom over i den modkørendes vognbane,« siger vagtchefen.

/ritzau/

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen