Her står den - den nye overdækkede cykelparkering, som først blev anmeldt til Teknisk Forvaltning tre måneder efter, at den blev opført.

Her står den - den nye overdækkede cykelparkering, som først blev anmeldt til Teknisk Forvaltning tre måneder efter, at den blev opført.

Blot en "reetablering"

- Der er tale om en renovering, forklarer inspektør Jørgen Handskemager om den nyopførte overdækning...

l I KAB’s anmeldelse til Teknisk Forvaltning af opførelsen af den "overdækkede cykelparkering" anføres, at der er tale om en "reetablering" af en overdækning, som tidligere blev brugt af Postdanmarks erhvervslejemål. - Overdækningen skal bruges til overdækning af beboernes cykler og knallerter. Overdækningen går ud fra højhuset i cirka 3,5 meters højde. Der er alene tale om en overdækning på 40 m2, hedder det bl.a. i henvendelsen til Teknisk Forvaltning... Der er tale om en renovering, forklarer inspektør Jørgen Handskemager: -Man har blot pillet det gamle halvtag ned og så genopført det i en mindre udgave. Jeg ser det som en reetablering. Vi har nu en papirgang kørende med Hvidovre Kommune og har for en sikkerheds skyld sendt en ansøgning... - Det er en løgnehistorie, erklærer Kurt Nielsen. - Tidligere var der en ganske lav postrampe, som ingen beboere havde adgang til. Naturligvis havde vi ikke det. Det tidligere halvtag tilhørte jo posthuset. Jeg forstår heller ikke hvorfor vi skal have en overdækket plads til cykler og knallerter. Der er vist kun en enkelt beboer, som har en knallert - og cyklerne er der masser af plads til i kælderen. Og hvorfor skal vi have en carport - eller en "overdækket cykelparkering" som de kalder det - her i højhuset? Alle andre steder i Friheden har man ikke overdækket cykelparkering. Jeg er i øvrigt også ganske sikker på, at det ikke er lovligt at opføre 40m2 lige op ad højhuset. Det er nemlig brandteknisk ulovligt - selv i et højhus skal man, i tilfælde af brand, kunne kommme til med stiger i gården... oas

Publiceret 09 January 2007 15:55