KOM OG KIG! - siger det kendte Hvidovrepar, Sanne og Mogens Knudsen, der her ses foran et af deres lejlighedskomplekser i det sydspanske.

KOM OG KIG! - siger det kendte Hvidovrepar, Sanne og Mogens Knudsen, der her ses foran et af deres lejlighedskomplekser i det sydspanske.

Hvidovre-ægtepar sælger huse i Spanien

Indbyder til åbent hus på Dragør Badehotel i weekenden om hustyper, priser og beliggenhed

l Sanne og Mogens Knudsen har boet det meste af deres liv i Hvidovre. I ungdommen henholdsvis i Lejerbo og Bredalsparken, og efter giftermålet på Bårsevej. Men i de senere år er adressen og deres arbejdsfelt delt mellem Spanien, Sverige og Danmark, idet de er hovedagenter for det spanske firma "HL Promociones", der sælger drømmeboliger i det spanske. - Vi er kommet ved Alicante og Costa Blanca igennem 20 år, og de sidste 4-5 år har vi også selv haft et hus dernede, fortæller Mogens Knudsen, - Det betyder at vi har et godt kendskab til området, og kan anbefale købere til såvel lejligheder, som store og små huse i den del af Spanien der har flest soltimer og det bedste klima. Kom og kig med I den kommende weekend, lørdag den 13. og søndag den 14. januar viser de nogle af herlighederne frem ved en udstilling på Dragør Badehotel, begge dage fra kl. 11.00 til 16.00. Man kan her snakke hustyper, ønsker, priser og beliggenhed og i begge dage vil der også være mulighed for at tale med en økonomisk rådgiver fra BG-Bank, henholdsvis kl. 12.00 og 14.00. - Det er også muligt at komme på besigtigelsesture, hvor de interesserede selv booker og betaler for fly, - hvorefter vi sørger for hotel og ophold samt dansktalende guide, alt sammen gratis, tilføjer Sanne Knudsen. Det er mest i det sydspanske område ved Costa Blanca og Costa Calida Sanne og Mogens Knudsen præsenterer udsøgte boliger, men på firmaets program står også lejligheder og huse i bl.a. Tyrkiet, Bulgarien, Portugal og endog Dubai. Interesserede kan få flere oplysninger på tlf. 20 16 72 51. mads-

Publiceret 09 January 2007 15:55