SMAG OG BEHAG

At smag og behag kan diskuteres, ved jeg jo godt. Men alligevel kan jeg ikke lade være med at skrive dette indlæg efter at have læst en 70-årigs kritik af maden på Hvidovre Hospital i sidste uges avis. Som 74-årig patient på afd. 217 nød jeg i 3 1/2 uge godt af Hvidovre Hospitals køkken og pleje. Mit problem var bl.a. vanskeligheder med at spise og beholde maden i mig, så jeg gik forsigtigt til værks. Men efterhånden fik jeg prøvet de fleste af de 30 retter der blev budt på, udover smørrebrød. Og jeg må konkludere, at maden var varieret og frisk tillavet hver gang. At der kunne blive serveret en bolle eller et stykke brød, når man havde bestilt flütes, regner jeg for at høre til i småtingsafdelingen. Resultatet var, at jeg - som havde tabt 12 kg. over det sidste halve år - opnåede at tage 1/2 kg på, mens jeg var indlagt. En stor tak til køkken- og plejepersonalet. Solveig Henningsen

Publiceret 07 February 2007 10:08