I Hvidovre Stationscenter dekorerede Sminketeatret børnenes ansigter med alt fra sommerfugle til hekse, togførere og mutanter.

I Hvidovre Stationscenter dekorerede Sminketeatret børnenes ansigter med alt fra sommerfugle til hekse, togførere og mutanter.

Festlig fastelavn for store og små

Hvidovres børn gik i weekenden til fastelavn med stor fornøjelse. Arrangørerne diskede op med nogle fine fester

Rigtig mange små, og nogle enkelte store, fik i weekenden testet, hvordan det står til med armkræfterne, da der blev slået katten af tønden rundt omkring i Hvidovre. Allerede lørdag begyndte indkøbscentrene på festlighederne. Der blev malet ansigter og underholdt, og børnene fik fastelavnsboller og slog katten af tønden for fuld udblæsning. Søndag var det de mindre steder som for eksempel Lokal Brugsen på Fjeldstedvej, Super Spar i Berringgaard og Q8 og Bøfhuset på Lodsvej, der diskede op med fine arrangementer for kvarterets børn. Alle steder var elementerne i fastelavnsfesten klassiske: tøndeslagning, fastelavnsboller, guf og gode premier til de bedst udklædte og naturligvis til kattedronninger og kattekonger. Og det er noget, der virker – at dømme efter børnenes tilfredse ansigter. Men hvem siger, at ikke også voksne kan lade sig begejstre af lidt fastelavnsfestligheder? Derfor holdt Rebæk Bodega et arrangement, der henvendte sig til det mere modne publikum. Bodegaens fastelavnstønde var derfor heller ikke fyldt med godter af den gængse art, men derimod med små flasker med bitter. key

Publiceret 21 February 2007 09:58