Onsdag og torsdag i sidste blev julen skudt godt i gang med fantastiske musikalske oplevelser for Hvidovreborgerne.
Den internationalt kendte operasangerinde Inga Nielsen gav de mange publikummer i Medborgersalen onsdag, en forrygende opvisning udi operaens forunderlige verden, og med sin utrolige sopran sang hun en blanding af kendte danske sange og italienske opera-arier. Torsdag stod den populære og charmerende trompetist Per Nielsen på

Onsdag og torsdag i sidste blev julen skudt godt i gang med fantastiske musikalske oplevelser for Hvidovreborgerne. Den internationalt kendte operasangerinde Inga Nielsen gav de mange publikummer i Medborgersalen onsdag, en forrygende opvisning udi operaens forunderlige verden, og med sin utrolige sopran sang hun en blanding af kendte danske sange og italienske opera-arier. Torsdag stod den populære og charmerende trompetist Per Nielsen på "scenen" i Strandmarkskirken og blæste julen ind, med julens populære melodier. Ved denne julekoncert underholdt Hvidovres pigekor "Sangfuglene" tillige, med stemningsfulde sange.

Musikalsk start på julen

lOnsdag og torsdag i sidste uge blev julen skudt godt i gang med fantastiske musikalske oplevelser for Hvidovreborgerne. Den internationalt kendte operasangerinde Inga Nielsen gav de mange publikummer i Medborgersalen onsdag, en forrygende opvisning udi operaens forunderlige verden, og med sin utrolige sopran sang hun en blanding af kendte danske sange og italienske opera-arier. Torsdag stod den populære og charmerende trompetist Per Nielsen på "scenen" i Strandmarkskirken og blæste julen ind, med julens populære melodier. Ved denne julekoncert underholdt Hvidovres pigekor "Sangfuglene" tillige, med stemningsfulde sange.

Julekoncert i Strandmarkskirken torsdag den 29. november 2007 med trompetisten Per Nielsen

Julekoncert i Strandmarkskirken torsdag den 29. november 2007 med trompetisten Per Nielsen


Publiceret 05 December 2007 09:53