Direktør Tom Jensen med Morten Bringe Hansen, Per Berg Larsen og ynglingetræner - samt Tom Nielsens assistenttræner - Brian Riemer.

Direktør Tom Jensen med Morten Bringe Hansen, Per Berg Larsen og ynglingetræner - samt Tom Nielsens assistenttræner - Brian Riemer.

HIF klarer skærene!

Per Berg Larsen skal stå i spidsen for HIF’s 2. hold - bedste ven med 1. holdets træner Tom Nielsen

l FODBOLD: Han er 51 år. Har spillet og spiller stadig i Brønshøj og har været i flere klubber gennem en forholdsvis lang trænerkarriere. HIF præsenterede i mandags den nye træner for Kval-mandskabet. Valget faldt på Per Berg Larsen, der således afløser træner Bjørn Mikolajek. - Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Hvidovre, fortæller Per Berg Larsen. - Jeg fik en henvendelse fra direktør i Hvidovre Fodbold A/S Tom Jensen, og det, han kunne sige, lød spændende og positivt. Det var i den sammenhæng ikke uvæsentligt, at Tom Nielsen skulle være træner for 1. holdet. Tom Nielsen er min bedste ven og har altid været min mentor ud i trænergerningen, og vi kender hinanden meget tæt. Det er stort for mig at skulle være under ham i et forhåbentligt godt parløb. Da jeg erfarede, at Tom Nielsen skulle være ny træner i HIF, vidste jeg, at HIF vil klare skærene i 1. division. Tom Nielsen kan noget, som mange trænere ikke kan. Men at tilknyttede Bjarne Jensen skaffede HIF 6 points i de sidste 5 kampe, gjorde heller ikke min optimisme mindre. Jeg kender Tom Nielsen som den, der er uhyre seriøs, holder højt humør og er rigtig god til at få det sociale liv til at fungere. Jeg har i mine år som træner forsøgt og arbejdet på at gøre ham kunsten efter, så de samme ingredienser er også i min træning. Så hvis spillerne er med på den, kan vi udvikle os sammen til gavn for helheden. Jeg har så valgt at tage en tæt samarbejdspartner med. Han hedder Morten Bringe Hansen, og vi har arbejdet sammen de seneste 6 sæsoner. Han vil være der til kamp og en enkelt gang om ugen omkring træningen... - Jeg tror, det er meget vigtigt, at vi nye kender hinanden rigtig godt og hinandens roller. Jeg har været 2. holds træner før og ved, hvad det indebærer. Som træner har jeg været i Brønshøj af flere gange, Frederikssund, HIK, Kalundborg, FB, Jægersborg og B 1903, så nogen erfaring har jeg. Jeg ser meget frem til at se det materiale, der er i HIF. Det bliver både spændende og en stor udfordring... Tak til Bjørn Mikolajek - Bjørn Mikolajek har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Tom Jensen; direktør i Hvidovre Fodbold A/S. - Det var jo ham, der rykkede op med vores 2. hold, og vi kan kun takke ham for hans arbejde og de resultater, han har skabt. Men han er færdig med sin A-træner licens, og ønsker at stå i spidsen for et 1. hold, og det kan vi kun ønske ham al mulig held og lykke med. Han har betydet meget for det talentarbejde, vi har oplevet i HIF, hvor han sammen med et solidt team har stor del i den succes, vi oplever i disse år. Dennis Eliasen, som skal stå i spidsen for vort U-14 hold, er en del af det team, Carit Falch, der er træner for U-16 holdet hører ligeledes til. Brian Riemer, der er U-18 træner og assistenttræner for Tom Nielsen, er ligeledes en vigtig brik i teamet. Arkitekten er Kim Halberg, der også har haft god hjælp af Søren Riis... - Det er stort set det team, der kan høste frugterne af et enormt fint stykke ungdomsarbejde...eb

Publiceret 12 December 2007 12:22