To vigtige personer i sidste sæsons succes. Anfører Jesper Duus tv. og træner Göran Karlström. Begge kan være væk til den forestående sæson.

To vigtige personer i sidste sæsons succes. Anfører Jesper Duus tv. og træner Göran Karlström. Begge kan være væk til den forestående sæson.

Passede ikke til profilen

Karsten Arvidsen ny træner i Totempo - Göran Karlström lidt skuffet

l ISHOCKEY: Torsdag kunne Totempo præsentere den nye træner i klubben. Valget faldt på den tidligere Hvidovre-træner Karsten Arvidsen, der senest trænede Rødovre tilbage i 2006, hvor klubben stoppede samarbejdet efter en lang nederlagsserie og hentede Enio Sacilotto. Karsten Arvidsen har derefter holdt en pause fra trænergerningen. Nu er han atter, og noget overraskende, tilbage i Hvidovre. Men bestemt en kapacitet, som tidligere har gjort det glimrende i klubben. Afgående træner Göran Karlström: - Jeg har nok ikke passet til den profil, som klubben ønsker. Jeg har erfaret, at man har tilknyttet Karsten Arvidsen, og det var lidt overraskende, og for mig personligt, lidt skuffende. Jeg stoppede i fredags, da vi ikke kunne finde en løsning, som begge parter kunne være tilfredse med. Vi har haft en god sæson, og det kunne have været sjovt at fortsætte udviklingen af klubben... - Da vi startede i sin tid, var det med et hold, vi ikke kendte styrken på. Vi havde fået formuleret en målsætning om at blive blandt de bedste 8 hold, og den opfyldte vi. Spillerne har arbejdet fantastisk, og bestyrelsen har ligeledes leveret et gedigent stykke arbejde. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg gerne havde fortsat, men sådan blev det ikke.... - Jeg nåede lige at tegne kontrakt med to tjekkiske spillere i Zdenek Sedlak samt den 28 årige landsmand Jakub Kraus. Nu håber jeg, at de to spillere også falder i Karsten Arvidsens smag, for det er jo ingen selvfølge... Der er også forlænget med Philip Hersby for den kommende sæson 2008/09. I øjeblikket forhandles med en af holdets vigtigste profiler, backen Jesper Duus, men i skrivende stund er intet afgjort... eb

Publiceret 13 May 2008 10:46