Når HIF på søndag møder Roskilde hjemme er det spændende, om der bliver brug for jubel. Kampens vigtighed er uomtvistelig, så en sejr vil virkelig lune.

Når HIF på søndag møder Roskilde hjemme er det spændende, om der bliver brug for jubel. Kampens vigtighed er uomtvistelig, så en sejr vil virkelig lune.

Og de gjorde det sgu....

Bølge op og bølge ned da HIF spillede to kampe i sidste uge

I sidste uges avis var der et udtalt ønske om, at spillerne i HIF ville vise, hvad de egentlig magter både individuelt og som hold. Det ønske blev indfriet i opgøret onsdag aften hjemme mod Lyngby, der måtte se sig besejret med 3-1 af et til tider velspillende HIF-mandskab. Men på bundlinien leverede spillerne det, som man kan ønske og forvente. Noget anderledes gik det i søndags i Fredericia, hvor holdet tabte stort med 4-1 efter at have været bagud 3-1 ved pausen. - For mig at se, handler det om at være parat, når det fløjtes op af dommeren, mente sportschef Finn Johansen efter kampen. - Det var vi ikke. Hvis man tror, man kan tage til Jylland i 1. division og bare tage løst på det og regne med, at det hele nok skal gå, så må man tro om igen. Det gælder om at være parat fra første færd. En sejr over Lyngby kan ikke bruges til noget, når modstanderen hedder Fredericia. Det motiverer måske mere dem, for vi blev lagt voldsomt under pres fra første færd med et par giftige hjørnespark og hårdt pres på den bageste kæde.... - At det så blev et straffespark for “hands”, der satte dem i gang er så bare det, der skete. Generelt halsede vi efter hjemmeholdet, og måtte tage et par gule kort, simpelthen fordi vi kom for sent. Vi havde heller ikke kræfter til at gøre andet end at være tilskuere, da Fredericia, inden der var gået et kvarter, havde bragt sig foran 2-0. Et frispark udenfor feltet betød 3-0, og så så det godt nok sort ud. Vi fik reduceret efter hjørnespark ved Jesper Skak, og fik en del spil i 2. halvleg uden at tilspille os egentlige chancer. Vi kom aldrig ned bag om Fredericias forsvar og fik sendt skarpe indlæg ind under mål, så det blev mere spil end målchancer. Vi satsede selvfølgelig i den sidste halvdel af kampen med to angribere og Stefan Hansen helt på top, men det blev i stedet 4-1. Kim Drejs holdt os inde i kampen. Fredericia kunne have lukket den tidligere, hvis ikke han havde spillet en rigtig god kamp.... - Positivt?. Ja, vejret var flot, og der var skygge på tribunen... eb

Publiceret 01 September 2008 16:57