Det store ungdomsarbejde, der bliver lagt i Hvidovre Cykleklub, sætter tydelige spor, når der køres om medaljer og når de bedste ungdomsryttere i Danmark har sat hinanden stævne.

Det store ungdomsarbejde, der bliver lagt i Hvidovre Cykleklub, sætter tydelige spor, når der køres om medaljer og når de bedste ungdomsryttere i Danmark har sat hinanden stævne.

Sikker sejr i parløbsdyst

Overbevisende sejr til Hvidovres ungdomsryttere i partidskørslen

Søndag den 6. september var det tiden for en af sæsonen mest prestigefyldte cykelløb, herrefighten i Værløse-Farum Cykelklubs parløbsdyst, en styrkeprøve med og mod både klubkammerater samt rivalerne fra andre klubber. I tiden op til årets parløbsdyst har det vanen tro, ikke skortet på udfordringer blandt Hvidovres egne ryttere, og det var derfor en flok meget veloplagte ryttere, der troppede op til start i Værløse. I ungdomsklassen lagde det stærke Hvidovrepar, Dion Hansen og Sebastian Hirsch meget flot ud med en overbevisende sejr, idet de tilbagelagde de 30 km på den hårde rute i bedste tid, med hele 50 sekunder ned til nærmeste konkurrenter. I drengenes ældste klasse, blev det også til en flot podieplads, da Hvidovres Tobias Bagger med sin makker fra Nakskov CC, Mads Elkjær Møller kørte en flot 3. plads i hus. Hos seniorerne blev der kæmpet bravt, og også her blev det til to flotte podiepladser, da Claus Birk, Hvidovre med sin makker fra Holte Cykleklub, Kent Westergaard i herrernes C-klasse kørte en flot sejr i hus, med holdkammeraten Martin Pedersen, Hvidovre og hans makker Christian Mathisen fra Politiets idrætsforening på 2. pladsen. Hos Damerne blev de 30 km afviklet som almindelig enkeltstart og her blev det i damernes A-klasse, trods en lidt uheldig start alligevel til en flot 2. plads til Hvidovres Bente Jensen. eb

Publiceret 22 September 2008 16:01