FOR SIDSTE GANG - foregik der indskriving til Hvidovre Ungdomsskole på Risbjerggård, hvor elever og lærere kunne snakke sammen om undervisningen og de mange tilbud. Der kom ca.100 unge.

FOR SIDSTE GANG - foregik der indskriving til Hvidovre Ungdomsskole på Risbjerggård, hvor elever og lærere kunne snakke sammen om undervisningen og de mange tilbud. Der kom ca.100 unge.

Ungdomsskolen sagde farvel til Risbjerggård

Ungdomsskolens inspektør: - Lidt vemodigt, at den direkte snak over bordene mellem elever og lærere forsvinder...

Ungdomsskolen i Hvidovre sagde farvel til en gammel, elsket tradition ved indskrivningen på Risbjerggård forleden. For sidste gang holdt man “åbent hus” på den facon, hvor de kommende elever kunne sætte sig ved bordene og snakke fag og interesser med skolens lærere. - Vi må erkende, at denne gode, lokale tradition er overhalet af internettet, hvor de unge nu i større antal tilmelder sig på skolens hjemmeside, siger ungdomsskoleinspektør John U. Jørgensen. - Faktisk er det med lidt vemod vi tager afsked med traditionen, for vi har været glade for den direkte snak over bordene med forældre og elever. Men de unge kan selvfølgelig stadig komme og besøge os på ungdomsskolens kontor. Tidligere havde ungdomsskolens besøg af 400-500 kommende elever på de to indskrivningsdage på Risbjerggård. I år var der var kun afsat èn dag, og man havde besøg af ca.100 elever. Flot elevfremgang Der bliver dog ikke færre elever til undervisningen, der startede i mandags. Tværtimod er der tale om en klar stigning, idet antallet foreløbig er opgjort til 1.588 holdelever på 136 hold, mod sidste års 1.226 elever på 127 hold. - Og der kommer stadig nye unge til, så vi lander sikkert på 1.700-1.800 elever, bemærker John U. Jørgensen. - Fremgangen skyldes utvivlsomt den brede vifte af ungdomsrelaterede fag vi tilbyder. Mange hold er overbooket, men man kan stadig nå at indmelde sig eller komme på vores venteliste. Elektronisk lektiehjælp Der er mange spændende og udviklende fag på ungdomsskolens program. Og en af nyskabelserne er man særlig spændt på, - nemlig elektronisk lektiehjælp. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kan eleverne gå ind på ungdomsskolens hjemmeside, og via et web-kamera hjemme, kan de unge komme i kontakt med en lektiehjælper. - Jeg vil da ikke skjule, at vi er lidt i tvivl om, hvorvidt vi “er for tidligt ude”, men jeg tror, den elektroniske lektiehjælp på længere sigt vil udvikle sig og være en ganske populær hjælp for de unge, slutter John U. Jørgensen. Interesserede kan få mere at vide, bl.a. om den elektroniske lektiehjælp, på Hvidovre Ungdomsskoles hjemmeside. m-

Indskrivning ungdomsskolen p RisbjerggÂrd tirsdag den 9. september 2008 Foto Ole Mik

Indskrivning ungdomsskolen p RisbjerggÂrd tirsdag den 9. september 2008 Foto Ole Mik


Publiceret 22 September 2008 16:01