Jannick Nielsen gemmer sig her bag et vindue opdelt i 4 felter, monteret med forskellige panserfilm og solbeskyttelsesfiltre

Jannick Nielsen gemmer sig her bag et vindue opdelt i 4 felter, monteret med forskellige panserfilm og solbeskyttelsesfiltre

Kedelig samfundstendens bag spændende firmaudvikling

40% stigning i indbrud har betydet travlhed hos sikringscentret AVL-Gruppen i Den Hvide By

Af
Søren Dam

SIKRING: Det er jo ikke helt uforskyldt, at mange mennesker kommer hjem og finder huset brudt op og gennemrodet, indleder Jannick Nielsen, indehaver af Sydsjællands største sikringscenter AVL-Gruppen på Valdemarshaab i Den Hvide By i Køge.
Der er investeret rigtig mange penge af de danske familier de senere år, og værdierne, som opbevares synlige i hjem og virksomheder, er steget markant.
Men i den forbindelse har rigtig mange glemt at få skiftet låse og nøgler ud, for på den måde at gøre det mere besværligt for uvedkommende at få adgang til herlighederne, understreger han.

Sikringsprodukter

AVL-Gruppen har stort set alle typer sikringsprodukter på hylderne, og lader helst konkrete anbefalinger og rådgivning foregå ude i virksomhederne og i hjemmene, så rådgivningen kan tage udgangspunkt i forholdene på stedet, påpeger Jannick Nielsen.
- Vi har alarm-systemer, overvågningssystemer, beskyttelsesprodukter og sikringsprodukter m.v. i mange afskygninger, men en grundig indledningsvis snak med kunden om opgaven bør altid være udgangspunktet, fortsætter han.
- Et af de mindre kendte, men meget effektive beskyttelsesprodukter er panserfilm, som består af mange lag laminater, og som er en meget effektiv beskyttelse mod gennemtrængning gennem glas. Da det samtidig er hurtigere og nemmere at montere end f.eks. sikringsgitre, er det ofte et oplagt valg.
En forretningsrude beskyttet med et sådant laminat beskytter samtidig af følgeeefekten af at få kastet fremmedlegemer gennem butiksruden, understreger han. Altså færre følgeskader, og mindre oprydning, samtidig med at det sandsynligvis ikke er lykkedes tyvene at komme gennem ruden.
Panserfilm fås i kvaliteter, der samtidig fjerner op til 98% af de skadelige UV-stråler, og med mulighed for indbygget solfilter, så man samtidig kan bedre indeklimaet via løsningen, understreger han.

Jannick Nielsen med et udvalg af brand- og sikkerhedsskabe, som kan beses i forretningen på Valdemarshaab 2 i Den Hvide By

Jannick Nielsen med et udvalg af brand- og sikkerhedsskabe, som kan beses i forretningen på Valdemarshaab 2 i Den Hvide By

Penge- og brandskabe

Også vedr. penge- og brandskabe er en professionel rådgivning påkrævet, og det sker bedst ude hos kunden, selv om de selvfølgelig altid er velkomne forbi her, for at se de modeller vi har stående i forretningen, fortæller han.
For blot ca. 5 år tilbage var forsikringsselskaber ude og se, om forholdene var i orden til opretholdelse af forsikringen. I dag er kravene blot fremsendt til virksomhederne, der så selv har ansvaret for at opfylde betingelserne for erstatning.
Det er ekstremt vigtigt, at virksomhedslederne har gjort sig de rigtige overvejelser ang. deres risici, og hvordan disse risici imødegås i det daglige. - Det kommer vi gerne og giver en hånd med til, slutter Jannick Nielsen.

Publiceret 21 January 2009 03:00