Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Politiet:

Betal før vi klipper pladerne

En overtrædelse af våbenloven, et par indbrud og så skruer politiet op for indsatsen overfor bilister der ikke har betalt forsikring og vægtafgift med mere

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag d. 20. januar til onsdag d. 21. januar

blank_page Lokalpolitiet i Karlslunde vil i den kommende tid gøre en målrettet indsats mod bilister, der ikke har betalt vægtafgift og andre afgifter til staten for at have bilen. Man besøger også bilister, som ikke har været til syn med bilen eller ikke har forsikringen i orden. Så nu er det tid til at bringe forholdene i orden, ellers risikerer man, at nummerpladerne bliver inddraget.
Indbrud i værksted - Greve.
Klokken 7.24 fik politiet anmeldelse om et indbrud i et værksted i Krathuset i tiden fra mandag kl. 21.15 til tirsdag kl. 07.00. En rulleport var tvunget op, og fra stedet var stjålet 2 biler og en el-bil. Alle tre biler blev dog fundet tæt på Krathuset.

Våbenloven - Køge.
Klokken 13.03 blev en 18-årig mand fra Køge standset af politiet, mens han kørte i en bil. Politifolkene var mistænksomme, og med rette. De fandt nemlig en ulovlig kniv og et baseballbat i bilen. Da man ransagede den 18-åriges hjem, fandt man 4 skarpe jagtpatroner. Den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Indbrud i villa - Solrød.
Klokken 14.51 indløb anmeldelse om indbrud i en villa på Skovduevej i tiden fra tirsdag kl. 8.50 til kl. 14.45. Et vindue blev brudt op, og fra stedet blev stjålet to fjernsyn og en bærbar pc'er.

Publiceret 21 January 2009 10:00