Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Køge:

Voldeligt overfald på ukendt

Køer på motorvejen, voldeligt overfald, anabolske steroider, indbrud og et bankrøveri i Solrød – læs uddrag af politiets døgnrapport

Uddrag af døgnrapport fra torsdag d. 22. januar til fredag d. 23. januar

Anabolske steroider - anholdelse- Greve.
Klokken 8.00 var politiet på besøg i en lejlighed i Greve. Man havde mistanke om ulovligheder. Og ganske rigtigt fandt man 173 piller, der viste sig at være anabolske steroider. Man fandt også en butterflykniv. Begge dele er ganske forbudt, så en 27-årig mand på adressen blev sigtet for overtrædelse af lov om forbud mod visse dopingmidler og våbenloven.
Manden blev løsladt efter afhøring.

Indbrud i villa - Køge.
Klokken 11.20 blev til politiet anmeldt indbrud i en villa på Risbækvænge i tiden fra onsdag kl. 12.00 til torsdag kl. 11.20. Et kældervindue blev brudt op, men det vides endnu ikke, hvad der blev stjålet.

Køer på motorvejen - Køge.
Klokken 1332 fik politiet anmeldelse om, at der var køer på Vestmotorvejen. Der er der jo ikke noget usædvanligt i, men denne gang drejede det sig om de 4-benede af slagsen. Vagtchefen sendte straks en cowboy-patrulje til stedet, men selv om man kørte strækningen flere gange, fandt man ingen bissende kreaturer. En landmand i nærheden manglede heller ingen køer, så vi må antage, at køerne hurtigt fandt ud af, at motorvejen ikke var det rette sted for Nora Malkeko og co.

Røveri mod bank - Solrød.
Klokken 14.44 skete et røveri mod Danske Bank på Solrød Center. En mand kom ind i banken hvor han truede med en pistol. Han forlangte penge, og fik et større beløb udleveret…
LÆS MERE I SELVSTÆNDIG ARTIKEL SENERE

Overfald - Køge.
Klokken 15.21 ringede et vidne til politiet og fortalte, at han netop havde set en mand bliver overfaldet på Ølbycenter af 3 andre mænd. Manden, som var i arbejdstøj, blev overfaldet af de tre, som alle var med sydlandsk udseende. Han blev overdænget af slag og spark. Efter overfaldet kørte den forurettede bort i en varebil med åbent lad.

Politiet vil gerne tale med den mand, der blev overfaldet, og med vidner, der har set, hvad der skete. Ring til lokalpolitiet i Køge på 114 eller 46351448.

Anholdelser - Sydsjællands politikreds.
Klokken 18.24 anholdt efterforskere fra vores politikreds i tæt samarbejde med vores kolleger i Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi en 41-årig mand fra Søllested. Udover den 41-årige blev 4 mænd fra Litauen anholdt. Politifolk fra de to politikredse foretog ransagninger på forskellige adresser. Sagen er kulminationen på en efterforskning, der er foregået i længere tid i vores politikreds. Sagen omhandler forskellig former for berigelseskriminalitet. Af efterforskningsmæssige grunde ønsker politiet ikke at oplyse yderligere om sagen i øjeblikket. Politiets jurister vurderer i løbet af i dag, om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Forsøg på indbrud i villa - Køge.
Klokken 22.30 blev en villaejer på Timianvej opmærksom på, at der stod en cykel i villaens indkørsel, og at den mand luskede rundt i haven. Beboeren råbte op, og manden tog flugten via en have. Politiet blev tilkaldt, og til sagen har politiet nu sikret en cykel og nogle handsker. Politiet vil meget gerne tale med ejermanden til cyklen og handskerne.

Anholdelse - Køge.
Klokken 00.20 bakkede en blå VW Transporter ind gennem en port til Intersport på Solvangsvej. Fra stedet blev stjålet tøj og sko. Medens politiet var ude på stedet for at foretage undersøgelse blev man opmærksomme på en blå VW Transporter, der kørte langsomt forbi stedet. Det med det langsomme holdt dog op, da politiet kørte efter varebilen og ville standse den…
LÆS MERE I SELVSTÆNDIG ARTIKEL SENERE PÅ LOERDAGSAVISEN.DK

Publiceret 23 January 2009 13:30