Jytte Als står klar til at servicere Hvidovres borgere i Cafékaffe. Og hun gør det med den kendte hygge og et stort smil.

Jytte Als står klar til at servicere Hvidovres borgere i Cafékaffe. Og hun gør det med den kendte hygge og et stort smil.

Cafékaffe er genåbnet

Hyggen er bibeholdt i caféen på Gl. Køge Landevej, der nu også sælger hjemmelavede bolsjer

Af
christelhvidovreavis.dk

Alt ser næsten ud til at være ved det gamle. Hyggen er der. Intimiteten den samme. Og så er der et smil bag disken i Cafékaffe på Gl. Køge Landevej 314 B. Noget nær det eneste nye er ansigtet bag smilet. Det tilhører den nye ejer, Jytte Als . Hun har været i restaurationsbranchen i hele sit arbejdsliv og er udlært smørebrødsjomfru fra Hotel Marina i Vedbæk. - De sidste tre sæsoner har jeg drevet Café Provianten i Greve Havn, men den viste sig at være meget vejrfølsom. Så jeg ville gerne have et mere stabilt sted og sprang til, da Cafékaffe kom på markedet. Og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde, siger Jytte Als. Hun faldt for caféens hygge og indretning, Derfor har hun heller ikke lavet det store om. Også menuen er stort set den samme. - Vi serverer specialkaffe af den bedste kvalitet, lækre kager, øl fra Herslev Bryggeri, et stort udvalg af the fra Kusmi, gode sandwiches, brunch hver lørdag og søndag, og så er alle vore mejeriprodukter økologiske, pointerer Jytte Als og tilføjer: - Jeg har et par mødregrupper, der kommer her regelmæssigt - fordi de være her, og fordi de kan have deres børn stående lige udenfor. Så nu har jeg lovet at anskaffe et puslebord til dem. Nyt og gammelt Trods den kendte menu byder Jytte Als dog også på et par nyheder. - Nu har Cafékaffe også sine egne hjemmelavede bolsjer af rene varer, fortæller Jytte Als, der tidligere har undervist udi bolsjekunsten. Hun går også med planer om at lave lidt mad ud af huset. - Der ligger flere virksomheder her i nabolaget, som ikke har kantine. Så hvis de skulle have lyst til en madordning, så kommer jeg gerne med et tilbud, siger Jytte Als. Hun begynder så småt at se frem til, at det bliver forår. - Så udvider vi åbningstiderne, men også menuen, der kommer til også at omfatte smooties, friskpresset juice og is, slutter hun.

Publiceret 26 January 2009 16:48