Køges Cheftræner Jimmy Kastrup forudser et langt forår. (Arkivfoto)

Køges Cheftræner Jimmy Kastrup forudser et langt forår. (Arkivfoto)

Det kan blive et langt forår

Sådan lød det fra Køges træner Jimmy Kastrup efter lørdagens nederlag til Greve

Af
Martin van Dijk

Køges spillere i 1.division var i kamp for anden gang i det nye år, da de i lørdags var på besøg hos Greves 2.divisions mandskab. Det var en målrig kamp, som Greve vandt med 4-3 på et mål til allersidst i kampen.
Det var da også en meget amputeret Køge-mandskab, som stillede op til kamp, og ifølge Jimmy Kastrup så skal der forstærkninger til, hvis ikke forårssæsonen skal blive et maridt.
-Det er ikke holdbart, som truppen ser ud i øjeblikket, vi er simpelthen ikke nok spillere med kvalitet til 1.division. Vi har en del skader, og i kampen mod Greve måtte jeg sætte en målmand i marken. Det er ikke holdbart, og vi spiller ikke en særlig god kamp. Det var i hvert fald fortjent nok, at de vandt. Der skal simpelthen snart findes en løsning på fusionen, så vi ved, om vi skal spille efter vinterpausen eller ej. De etableret spillere er også snart ved at miste tålmodigheden, og vi er nødt til at finde nogle nye med kvalitet, hvis vi skal gøre os i 1.division, sagde han.

Banens bedste

Det var en af de få etableret spillere med kvalitet til 1.division, som bragte Køge foran med 1-0, nemlig Lars Møller, der i følge Jimmy Kastrup også var banens bedste.
Det var dog den eneste gang, at Køge var foran, for Greve var dominerende i det meste af kampen, og selvom Mads Villandsen gjorde det til 3-3, så løb Greve altså af med sejren alligevel.

Køges næste træningskamp er lørdag den 31.01.09 klokken 13.00 mod FC Vestsjælland

Publiceret 26 January 2009 13:30