Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Falsk alarm over Køge Bugt

Flere indbrud, hærværk på postkasse og eftersøgning efter nødblus over Køge Bugt – læs uddrag af politiets døgnrapport fra søndag til mandag her…

Uddrag af døgnrapport fra søndag d. 25. januar til mandag d. 26. januar

Indbrud i villa - Greve.
Klokken 10.22 fik politiet anmeldelse om indbrud i en villa på Carl E Lentz Vej i tiden fra lørdag kl. 21.00 til søndag kl. 10.20. En havedør blev brudt op, og fra stedet blev stjålet en fladskærm, og en PH-lampe.

Indbrud i villa - Magleby, Stevns.
Klokken 13.10 indgik anmeldelse om indbrud i en villa på Kirkevej i tiden fra onsdag kl. 10.00 til søndag kl. 12.00. En dør blev brudt op, og fra stedet blev stjålet hårde hvidevarer.

Hærværk på postkasse - Køge.
Klokken 18.01 anmeldte en postkasseejer på Ringstedvej, at hans postkasse netop var blevet sprængt i stumper og stykker med et kanonslag. Han nåede desværre ikke at se, hvem der kunne finde på at gøre noget så uvornt.

Nødsignal - Køge.
Klokken 19.50 kørte politiet ud til Køge Bugt Strandpark. En anmelder havde set et nødsignal ud over bugten. En lille times tid efter standsede politiet eftersøgningen efter nødlidende, da der ikke var nogen indikation på, at der var sket noget.

null

Publiceret 26 January 2009 08:45