Annette Christensen i arbejde.

Annette Christensen i arbejde.

Går solo med 12 års erfaring

Annette Christensen satser direkte på hunden og dens ejer

Af
christelhvidovreavis.dk

Ved hunden, hvor dens plads er, og ved familien det? Hvem hilser først på gæsterne, hunden eller familien? Hvem går først ud af døren? Tigger hunden ved bordet? Hopper hunden op? Og forstår hunden et nej? Kan man svare ja til blot ét af disse spørgsmål, er det en god idé at melde sig selv og hunden til en god gang hundetræning. Dét mener Annette Christensen . Hun har gennem 12 år arbejdet som uddannet hundetræner i Danmarks civile Hundeførerforening, DcH, og har netop taget en konsulentuddannelse i DcH, hvor hun fortsat er hundetræner to gange ugentligt. - For mig er det vigtigt at hjælpe hundeejere godt på vej med deres nye hund ved at dele min viden som hundetræner og selvfølgelig også som hundeejer gennem 15 år, siger Annette Christensen. Meget nemmere På den baggrund er hun nu gået solo og har stiftet Annettes Hundeskole, der træner på Gl. Køge Landevej 576 tirsdag og søndag. Men hvad er det, der får Annette Christensen til at brænde så meget for hundetræningen? - Det er vigtigt, at der er et samspil mellem hund og familie, at hunden forstår, hvad vi mener og siger, og at familien forstår hundens behov og signaler. Det vil sige alt fra at gå pænt i line til sit, dæk, indkald og andre øvelser, som skaber kontakt mellem hund og fører, siger hun og tilføjer med et smil: - Det hele er meget nemmere, når hunden ved, hvem der bestemmer, og her mener jeg hele familien - ikke hunden. Annettes Hundeskole tilbyder hundetræning til hunde af alle racer og i alle aldre, herunder hvalpetræning, kursushold for hunde, som er over hvalpealderen samt fortsætterhold med udvidet lydighed. - Derudover tilbyder jeg også konsulentbesøg, hvor jeg kommer hjem til hundeejeren for at hjælpe med konkrete problemer - for eksempel hvis hunden har alene-hjemme-problemer, kun accepterer nogle af familiens medlemmer eller gøer uforholdsmæssigt meget, siger Annette Christensen. Hun starter nye hundetræningshold i aften, tirsdag, samt søndag den 1. februar. Læs mere på annetteshundeskole.dk

Annette Christensen arbejder fuldtid som pædagog, men håber i fremtiden at kunne skifte dét job ud med et fuldtidsjob som hundetræner. Foreløbig har hun lejet sig ind på DCHs arealer på Gl. Køge Landevej 576.

Annette Christensen arbejder fuldtid som pædagog, men håber i fremtiden at kunne skifte dét job ud med et fuldtidsjob som hundetræner. Foreløbig har hun lejet sig ind på DCHs arealer på Gl. Køge Landevej 576.


Publiceret 26 January 2009 16:48