Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Hør mere om Køge Kyst

Informationsmøde på Tapperiet om planerne for byudvikling i havneområdet.

BYUDVIKLING: Køge Kommune og Realdania Arealudvikling holder torsdag den 29. januar informationsmøde om det fælles byudviklingsprojekt, der skal forvandle den centrale del af havneområdet til boliger, kultur og erhverv.
Hvordan kommer byudviklingen af Søndre Havn, Collstropgrunden og stationsområdet til at foregå? Det bliver der rig mulighed for at høre mere om, når Køge Kommune og Realdania Arealudvikling inviterer til åbent informationsmøde om Køge Kyst-projektet torsdag den 29. januar klokken 19 på Tapperiet.

Målet for Køge Kyst, som det nye selskab bag byudviklingen hedder, er over de næste tyve år at skabe et tæt og levende byområde af høj kvalitet, som spiller sammen med Køges historiske bymidte. Med en dynamisk blanding af arbejdspladser, boliger, butikker, kultur og fritidsaktiviteter i det nye byområde bliver Køge så at sige åbnet mod vandet - og samtidig skal byen bindes bedre sammen gennem nye forbindelser på tværs af jernbanen.

På informationsmødet kan alle interesserede høre mere om planerne og visionerne for byudviklingsprojektet samt om det nye samarbejde mellem Køge Kommune og Realdania Arealudvikling. Informationsmødet foregår på Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge. Læs også mere om byudviklingsprojektet på www.koegekyst.dk.

Publiceret 26 January 2009 11:30