Sund kost for ishockeyspillere

I samarbejde med Hvidovre Kommunes SundhedsCenter afholder HvIK ungdomsafdeling to informationsmøder vedr. sund kost. To sundhedsfaglige medarbejdere (en klinisk diætist samt en stud. professionsbachelor i human ernæring) fra Hvidovre kommunes SundhedsCenter vil stå for det faglige indhold og vil fortælle spillere, trænere, holdledere og interesserede forældre om kostens betydning for ishockeyspillernes ydeevne, præstationsevne og koncentrationsevne. - Målet med vores projekt Sund kost er blandt andet at give ishockeyspillerne en grundlæggende viden om, hvilken indflydelse kost og søvn har på deres ydeevne, præstationsevne og koncentrationsevne, samt at spillerne bliver bevidste om, hvad deres valg af mad og drikke gør ved/for dem, siger Linda Cramwikt, ansvarlig for projekt Sund kost i HvIK, formand: Lis Hansen og sportschef: Carsten Eldrup. Møderne bliver afholdt i Frihedens Idrætscenter i Teatersalen mandag den 2. februar og torsdag den 5. februar begge dage kl. 17.00-20.00.

Publiceret 26 January 2009 16:48