Så er det slut med eliteishockey i Hvidovre for denne gang. Sponsorerne er hoppet fra, og det er således ikke længere forsvarligt at fortsætte.

Så er det slut med eliteishockey i Hvidovre for denne gang. Sponsorerne er hoppet fra, og det er således ikke længere forsvarligt at fortsætte.

Totempo takker af

Hvidovre Elitehockey takker af for denne gang – stor tak til alle sponsorer

Af
ebohvidovreavis.dk

For halvandet år siden indledte Totempo hockeyfesten og hockeyfeberen i Hvidovre. Den store virksomhed, som havde spredt sine investeringer, ville gå ind i dansk hockey, og det skete i Hvidovre. Grundlaget for elitehockey var til stede, og allerede første sæson kvalificerede holdet sig blandt de bedste og i slutspillet. I indeværende sæson gik alting ligeledes efter bogen. En ny medsponsor meldte sig på banen, og så var der basis for yderligere forventninger. Spillerbudgettet var på plads, og alt tegnede lyst. Pludselig gik det galt for Roskilde Bank, og så begyndte lavinen at rulle. Med sig i faldet røg Totempo, der har måttet reorganisere sig i et nyt selskab, der ikke giver plads til hockey. NRG, som var den anden storsponsor, levede heller ikke op til deres forpligtelser, og så blev det rigtig svært for Totempo. - Vi har haft en uge til at finde det økonomiske underlag for fortsat hockey i Hvidovre, og det er ikke lykkedes at fremskaffe, fortæller direktør Michael Augustsen. - Manden med den store papkasse har heller ikke vist sig, så derfor fritstiller vi samtlige spillere fra i dag. Moralsk finder vi det rigtigt, at vi stopper nu, inden det hele løber af sporet, og hvor spillerne stadig kan komme videre i deres karriere. De amerikanske og canadiske spillere kan bare flyve hjem og fortsætte i deres egne turneringer, som lige er blevet indledt. De kan ikke spille i danske klubber da transferdeadline i Danmark er 15. december, så ingen spillere kan spille videre i en dansk klub... - Alle spillere er låst i Danmark, men kan fortsætte i svenske, tyske eller andre klubber udenfor Danmark. Vi fremlagde vores beslutning for vore mange sponsorer, der selvfølgelig var kede af det men også enige i, at det måtte være udgangen på det hele… - Et eller andet sted kunne man som leder forstå det og acceptere, hvis vi havde handlet over evne og brugt for mange penge. Men det er finanskrisen og udefrakommende ting, der har ødelagt det for os, og så er det bare ekstra trist. På intet tidspunkt har vi ikke haft styr på vores økonomi, og sponsorerne har støttet os hele vejen. Der er hele tiden kommet nye til, så den side har været fantastisk. En stor tak til alle, der har bidraget. Nu trækker vi os tilbage, og så må vi se, om andre kan finde den økonomiske baggrund for at føre klubben videre i den bedste række på et andet tidspunkt… - Det har været spændende at bygge op, og det har kostet en masse tid og ressourcer, men det har også været sjovt og noget af en oplevelse…

Publiceret 26 January 2009 16:48