Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Køge:

Masser af ballade lørdag nat

Flere tilfælde af spirituskørsel, et par færdselsuheld og masser af uro og ballade natten mellem lørdag og søndag i Køge

Uddrag af døgnrapport fra fredag d. 23. januar til lørdag d. 24. januar

Indbrud i lægekonsultation - Køge.
Klokken 7.40 blev til politiet anmeldt indbrud i lægekonsultationen på Vestergade i tiden fra torsdag kl. 2100 til fredag kl. 0740. En dør blev brudt op, og fra stedet blev stjålet en mobiltelefon, nogle frimærker og et glas med småpenge.

Spirituskørsel - Greve.
Klokken 16.30 blev en 69-årig mand fra Karlslunde anholdt på Karlslunde Mosevej og sigtet for spirituskørsel. Han kørte i en personbil, men blev løsladt, da der var taget en blodprøve af ham.

Færdselsuheld - Greve.
Klokken 17.35 skete et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen. I forbindelse med fletning, ramte en 64-årig mandlig fører af en personbil fra Kibæk bagenden på en varebil, ført af en 40-årig mand fra Fakse. Bilerne blev kun let bulet og ingen af mændene kom til skade.

Spirituskørsel - Solrød.
Klokken 01.15 anholdt politiet på Elmelyparken en 19-årig mand fra Solrød Strand for spirituskørsel i en personbil.

Uddrag af døgnrapport fra lørdag d. 24. januar til søndag d. 25. januar

Uro - Køge. Klokken 15.20 fik politiet anmeldelse om ballade i Ølbycentret, hvor en mand blev overfaldet at tre andre mænd. Politiet fik fat i en 36-årig mand fra Køge, der ikke ønskede at oplyse nærmere. Det var den 36-årige var der den overfaldne. Han ønskede ikke at anmelde vold. Politiet kender ikke de nærmere omstændigheder.

Færdselsuheld - Greve.
Klokken 19.00 anholdt politiet en 48-årig mand fra Greve, der mistede herredømmet over sin bil på Greve Strandvej og påkørte to kantpæle og to træer, før bilen standsede. Det viste sig, at den 48-årige var påvirket af spiritus og han fik udtaget en blodprøve og løsladt.

Indbrud i villa - Køge.
Klokken 23.05 fik politiet anmeldelse om indbrud på Stormøllevej, hvilket skete lørdag mellem kl. 13.00 og kl. 22.30. En dør brudt op til huset og fra stedet stjålet 3 stk. PH-lamper samt designerstol mrk. Rex.

Indbrud i villa - Lille-Skensved, Køge.
Klokken 23.25: Anmeldelse fra Hjørnegårdsvej, hvor der mellem lørdag kl. 17.15 og kl. 23.10 var opbrudt en dør. Fra stedet stjålet bærbar pc, smykker, mobiltlf. m.v.

Anholdelse - Store-Heddinge, Stevns.
Klokken 01.50 blev politiet kontaktet af dørmænd på diskotek LA-KI på Algade i Store-Heddinge, hvor der havde været uro og hvor dørmændene havde lagt 3 personer i håndjern for at forhindre yderligere vold og ballade. Politiet sigtede to 18-årig mænd, en 19-årig mand, alle fra Store-Heddinge samt en 18-årig fra Køge. Alle blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen som følge af deres voldelige optræden. Løsladt med en bøde efter afhøring.

Uro - Køge.
Klokken 02.54 var politiet på Club Burn, Toldbodvej, hvor der var problemer med nogle gæster. Problemerne var gået af sig selv, inden politiet kom frem til stedet.

Uro - Køge.
Klokken 03.38 fik politiet anmeldelse om uro på Vestergade, hvor ca. 20 unge skulle være oppe at slås. Politiet var på pletten stort set, da røret blev lagt på efter anmeldelsen, og man kunne konstatere, at der var ro på stedet, og at ingen tilsyneladende var kommet til skade.
Klokken 03.51 var der ballade på Fyrvej, hvor to personer var kommet i slagsmål. Politiet talte parterne til ro og sendte dem i hver sin retning.
Klokken 04.08 blev en 22-årig mand fra Roskilde sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 22-årige havde knipset en tændt cigaret på en person, der opholdt sig uden for Cafe O'Flannagans på Nørregade.
Klokken 04.15 blev en 20-årig mand fra Køge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter at han på H.C. Andersensgade i Køge havde blandet sig i politiets arbejde og havde kaldt politifolkene for alverdens ting, dog ikke perle eller lignende… Den 20-årige fik en bøde for ordensbekendtgørelsen.
Klokken 04.45 blev fem unge i alderen fra 21 år og til 25 år sigtet for hærværk. De pgl. lavede hærværk på en patruljevogn. De unge blev sigtet for hærværket og løsladt.

Spirituskørsel - Køge.
Klokken 04.55 anholdt politiet en 19-årig mand fra Greve, der blev truffet kørende på Nørre Boulevard i Køge. Den 19-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og løsladt.

null

Publiceret 26 January 2009 12:30