Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Økserøveri mod tankstation

Iført skimaske og bevæbnet med en 40 cm økse lykkedes det mandag aften en røver at stjæle 2732 kroner og 4 kartoner rød Prince

Røveri mod tankstation – Valløby, Stevns.

Klokken 19.20 fik politiet anmeldelse om røveri mod DK-Benzin på Kirkehøjen i Valløby umiddelbart forinden.

En mand kom ind på tanken med en økse og forlangte penge. Han fik udleveret 2732 kr. og 4 kartoner rød Prince. Han stak derefter af til fods fra stedet mod Valløby.

Røveren beskrives som: Mand, 20-25 år, ca. 180 cm. høj, alm. af bygning, mørkt hår, iført beige hættetrøje muligt med rødt tryk på brystet, mørke cowboybukser. Han havde en skimaske for ansigtet. I hånden havde han en økse med ca. 40 cm. Han havde en Nettopose i hånden.

Et vidne så en mand, der svarede til røverens beskrivelse, som løb mod Valløby mod slottet, men ændrede retning mod gadekæret.

På Bregnevej opdagede man en Ford Mondeo uden nummerplader, der var stillet på tværs af vejen. Politiet undersøger, om bilen har noget at gøre med røveriet.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set noget, eller som ved noget, der kan hjælpe med at opklare sagen. Ring til lokalpolitiet i Køge på 114 eller 46351448.

Publiceret 27 January 2009 09:30