Skoleinspektør Jakob Dalgas Rasmussen, Borup Skole, er næste gæst i Borup Kino. Han kommer tirsdag 10. februar og viser sin yndlingsfilm

Skoleinspektør Jakob Dalgas Rasmussen, Borup Skole, er næste gæst i Borup Kino. Han kommer tirsdag 10. februar og viser sin yndlingsfilm "Hotel Rwanda".

En aften i paradis

BORUP KINO: To kulturhuse - et i Køge og et i det gamle rådhus i Borup - bliver en af mærkesagerne for kulturudvalgsformand Erik Swiatek (S), når han genopstiller ved kommunalvalget i november. Det sagde han med høj og klar stemme, da han var gæst hos BKV, Borup Kinos Venner, for nylig.

Den udmelding blev mødt af spontane klapsalver fra publikum, der havde valgt at komme i den gamle biograf i Borup for at se Erik Swiateks yndlingsfilm, Mine aftener i paradis.

Der har ikke været kommerciel drift af Borup Kino siden sommeren 2002, men Borup Kinos Venner arbejder fortsat på, at der også i fremtiden er et Borup Kino på Lindevej i Borup.

En dato for generalforsamlingen er i øvrigt klar. BKV holder årsmøde tirsdag efter påske, tirsdag 14. april fra kl. 19.30 i Borup Kino. En bonusoplevelse for medlemmerne bliver visningen af filmen "Flammen og Citronen".

Inden generalforsamlingen får BKV besøg af skoleinspektør Jakob Dalgas Rasmussen, Borup Skole, tirsdag 10. februar. Han ønsker at se "Hotel Rwanda". Onsdag 25. februar vises den danske film "Spillets regler", og torsdag 12. marts runder chefpolitiinspektør Per Larsen BKV-sæson nr. fem af med "Når du mindst venter det". Der sælges billetter ved indgangen for 50 kroner, så længe der er plads.

Publiceret 27 January 2009 12:45