Illustrationsfoto

Illustrationsfoto

Færdselsuheld og indbrud

Graffitihærværk, flere færdselsuheld, røveri og en mand fra Køge der overraskede indbrudstyve i sit eget hjem – læs uddrag af politiets døgnrapport

Uddrag af døgnrapport fra mandag d. 26. januar til tirsdag d. 27. januar

Færdselsuheld - Solrød. Klokken 07.02 skete et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen. En 47-årig kvinde fra Holbæk kørte i en personbil mod nord, da hun for sent opdagede at en varebil, ført af en 48-årig mand fra Hovedgård, bremsede op. Den 47-årige ramte den 48-årige, som herefter blev skubbet frem i en 31-årig kvinde fra Karise, som kørte i en personbil. Der skete skader på bilerne, men ingen personer kom til skade.

Graffitihærværk mod spejderhytte - Karlslunde, Greve.
Klokken 08.05 fik politiet anmeldelse om graffitihærværk mod FDF's spejderhytte på Møllehaven i tiden fra fredag kl. 18.00 til lørdag kl. 09.00. Hytten blev overmalet med sort spray.

Mistænkeligt forhold - Herfølge, Køge.
Klokken 13.18 ringede en kvinde fra Ølandsvej og fortalte, at hun havde været ude for en mærkelig oplevelse ca. kl. 13.00. Hun stod i sit hus, da der standede en bil foran huset.
Læs mere i selvstændig artikel - se relaterede artikler

Indbrud i villa - Køge.
Klokken 14.08 indgik anmeldelse om indbrud i en villa på Københavnsvej umiddelbart forinden. En villaejer var på 1. Salen af huset, da han hørte lyde i huset. Da han kom ned, stak to mænd af fra villaen. De havde forsøgt at bryde våbenskabet op.
Mændene beskrives som rockertyper:
- A: mand, dansk, 20-25 år, 190 cm. høj, spinkel/alm. af bygning.
- B: mand, dansk, 20.25 år, 180 cm. høj, mørkt hår og kraftig af bygning.
De kørte fra stedet i en blå varebil af Toyota Sportsvan-typen.

Færdselsuheld - Lellinge, Køge.
Klokken 15.01 skete et færdselsuheld på Ringstedvej. En 21-årig mand fra Køge kørte mod Ringsted, da han overså, at en 31-årig mand fra Køge holdt stille på vejen for at dreje mod Byleddet. Den 21-årige ramte den 31-årige bagfra, men der skete heldigvis ikke mændene noget.

Røveri mod tankstation - Valløby, Stevns.
Klokken 19.20 fik politiet anmeldelse om røveri mod DK-Benzin på Kirkehøjen umiddelbart forinden. En mand kom ind på tanken med en økse og forlangte penge.
Læs mere i selvstændig artikel - se relaterede artikler

Indbrud i autohandel - Greve.
Klokken 22.07 fik politiet anmeldelse om indbrud i Greve By Auto på Korskildelund umiddelbart forinden. Et vindue blev brudt op, og fra stedet blev stjålet bilnøgler til en række biler samt en Mercedes Viano med reg.nr. XP53194. Bilen blev senere standset i København, hvor der også blev fundet de stjålne nøgler. Politiet undersøger sagen.

Hærværk - Greve.
Klokken 22.30 var politiet ved Krathuset. Man så en gruppe støjende unge i Stamhuset, og så, at de ødelagde indbo. Da de unge så politiet, stak de af, men man fik fat i to af dem. De blev anholdt og afhørt. De blev senere løsladt.

null

Publiceret 27 January 2009 11:30