(Pressefoto)

(Pressefoto)

Fagget Fairys på Tapperiet

Lørdag 31. januar kan du opleve de P3 Guld aktuelle Fagget Fairys på Tapperiet, Køge

KONCERT: Fagget Fairys rykker dig rundt med deres æggende electro beats, sang der kilder, rå grime og sensuel baile balkan. Og så er det true lesbian love, når det er bedst.

Fagget Fairys er historien om den kun 17-årige Ena – model, clubkid og bad ass – der en aften på natklubben Vega falder så hårdt for den 10 år ældre dj Sensimilla aka Carla Cammilla Hjort, at hun i ren iver efter at imponere, stagediver fra dj-pulten og direkte ned i en flaske. Med 15 sting og et smadret knæ til følge.

På det tidspunkt havde Carla Cammilla allerede en kæreste, og Enas muslimske bagland var ikke just begejstret, men kærligheden (og musikken) kunne på ingen måde holdes nede, og her to et halvt år efter den skæbnesvangre aften på Vega skal de giftes og er klar med deres bombe af et debutalbum.

Carla Cammilla har de sidste seks år levet af at være dj (blandt andet som den ene halvdel af Dullen & Dyken), ligesom hun med sin no-nonsense tilgang har markeret sig som en af de mest nyskabende personer i dansk kulturliv med blandt andet Trailer Park Festival og ArtRebels. Derudover er hun også meget begejstret for en kontroversiel indisk guru, uddannet coach og står bag dokumentarfilmen 'De forbudte trin'.

Ena kom til Sandholmlejren som 1-årig efter hendes forældre måtte flygte fra det krigshærgede Jugoslavien. Og med en fortid som håndboldspiller, feteret model og drop out fra Det Fri Gymnasium, er hun familiens sorte får.

Sammen har de i de seneste to år turneret både indland og udland tyndt som Fagget Fairys. Carla Cammilla drejer smilende knapper og leverer beats, mens Ena river klub efter klub op ved roden med en performance, der både ægger og brænder helt ind, når hun med mikrofonen i hånden freestyler i et ofte seksuelt eksplicit tekstunivers, der ubesværet svinger mellem hardcore og honning.

Fagget Fairys er en eksplosiv cocktail af Islam, lesbianisme, true love og beats til benet. Læs mere på www.tapperiet.nu

Publiceret 27 January 2009 12:00