Per Chr. Frost giver koncert i Køge fredag den 13. februar.

Per Chr. Frost giver koncert i Køge fredag den 13. februar.

"Sideman" kommer selv i centrum

Oplev Per Chr. Frost & band live på Bygningen i Køge fredag den 13. februar.

KONCERT: Med udgivelsen af det seneste album "FROST" (2007), har Per Chr. Frost markeret sig, - ikke bare som en af landets mest værdsatte guitarister, - men også som en kunstner, med et personligt og varieret udtryk.

Et udtryk der trækker på inspirationer fra såvel amerikansk roots-rock/blues og soul, som fra britisk rock og pop. Vi kender ham jo godt, de mange af os, der har fulgt med i dansk rock gennem de sidste to til tre årtier. Fra de 20 år i Gnags og sideløbende efterfølgende som guitarist i bands'ene omkring navne som Lis Sørensen, Poul Krebs, Sanne Salomonsen, Allan Olsen, Thomas Helmig, Cowgirls, Hounddog All Stars og Henning Stærk.

For ikke at forglemme mere spektakulære begivenheder, som f.eks. Skanderborgfestivalens 25 års Jubilæumskoncert, (der i 2004 løb af stablen med Frost som kapelmester), eller hans gæsteoptræden med B.B. King i Aarhus 1997. Det er sådan, vi plejer at møde ham, som den engagerede og inspirerende sideman. Egenskaber der også gjorde udslaget, da Frost i efteråret 2005 modtog "Ken Gudman Prisen".

Men Frost kan stå på egne ben og med de 5 solo albumudgivelser det er blevet til, fra 1979 til 2007, er tiden nu inde til, at han sætter sig selv i centrum, og drager på en decideret turne med eget materiale og eget band.

Repertoiret tager sit udgangspunkt i hans egne sang- og instrumentalnumre. Formentlig også med et par afstikkere til det store repertoire han er rundet af - såvel udenlandske som danske. Med et band af fremragende musikere, bestående af SP (bas), Morten Woods (gtr./vocal), Ena Egelund (vocal), Morten Bucholtz (keyboards) og Jon Grundtvig (trommer), er der lagt op til en aften, hvor man med musikken i højsædet, vil kunne opleve de såvel intime og akustiske sider, som de mere højspændt/ og elektriske sider af Frost's musik.

Billetter kan købes på Teaterbygningen 5667 6703, Køge Turistbureau 5667 6001 eller via www.billetlugen.dk.

Publiceret 27 January 2009 16:00