- Første gang jeg var til et vin-arrangement hos Stig, var jeg helt solgt. Jeg kan godt lide vin, og jeg kan godt lide rigtig god vin, men det jeg oplevede hos Stig slog bare alt hvad jeg ellers har prøvet, siger lokale Bo

- Første gang jeg var til et vin-arrangement hos Stig, var jeg helt solgt. Jeg kan godt lide vin, og jeg kan godt lide rigtig god vin, men det jeg oplevede hos Stig slog bare alt hvad jeg ellers har prøvet, siger lokale Bo "BIBO" Hansen (tv) der sammen med Stig Modin (th) nu kan tilbyde det bedste fra Bourgogne til Køge og østsjælland. Makkerparret byder indenfor hos STIBO VIN lørdag d. 6. juni. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Bourgogne flytter til Køge

STIBO VIN slår dørene op for nyt vindomicil i Oluf Jensens Gaard lørdag 6. juni.

ÅBNING: Det er eksklusive vine, og det er ekslusive oplevelser der venter Østsjællandske vin-nydere, når Stibo Vin i næste weekend byder velkommen i nyt vindomicil i hjertet af Køge.
Stibo Vin slår dørene op og byder velkommen til reception lørdag 6. juni fra kl. 10 til kl. 14, hvor der selvfølgelig vil være rig mulighed for at smage Stibo Vins pragtfulde vine, lover Stig Modin, den ene del af duoen der står bag Stibo Vin.
- Vi glæder os meget til at tilbyde Køge og østsjælland super vin på alle hylder, og vi glæder os selvfølgelig som små børn til den store åbningsdag. Vi kan præsentere en flot butik, det bedste vin og store smil, og hvis vi så kan bestille solskinsvejr, kan det ikke blive andet end en perfekt dag, siger Stig Modin, der blandt kendere er kendt som manden bag Modin Wine.
- Hos Stibo Vin har vi specialiseret os i, at arbejde på direkte basis med små kvalitetsbevidste vinbønder, der på hvert sit felt er dygtige, hvorfor vi også arbejder med mange eksklusive vinbønder- og producenter i blandt andet Italien, fortæller Stig Modin.

25 års erfaring

Stig Modin ejer selv flere vinmarker i Cote de Nuits i Bourgogne, og har de seneste ti år arbejdet hos Domaine Mongeard-Mugneret i Vosne-Romanée i Bourgogne.
Derudover er Stig Modin importør samt agent for flere eksklusive vinhuse, og alt dette kommer nu Køge til gode, lover Stig Modin og makkeren, lokale Bo "BIBO" Hansen.
- Første gang jeg var til et vin-arrangement hos Stig, var jeg helt solgt. Jeg kan godt lide vin, og jeg kan godt lide rigtig god vin, men det jeg oplevede hos Stig slog bare alt hvad jeg ellers har prøvet. Og jeg har ved Gud været til mange gode vin-smagninger. Så jeg vidste bare med det samme, at HAM skulle jeg bare samarbejde med, og sammen med Stig få det gode koncept og den eksklusive vin til Køge hvor jeg lever og bor. Det fortjener Køge. Og nu er vi her", siger en forventningsfuld Bo Hansen, der indtil i dag mest af alt er kendt lokalt som flyttemand, og ejer af flyttefirmaerne BIBO, Bøgeskov Flytteforretning og Logida.
- Jeg synes vi er et godt makkerpar med hver vores styrker. Stig har ekspertisen indenfor vin, han har over 25 års erfaring, og han ved bare hvad han snakker om når det kommer til super god vin. Sammen vil vi gøre alt hvad vi kan for at få Bourgogne til Køge. Dén følelse jeg havde, da jeg stod nede på Stigs vinmarker i Frankrig... kan vi få dén følelse ind i vores butik, kan vores kunder roligt glæde sig", siger Bo "BIBO" Hansen inden receptionen lørdag 6. juni kl.10.00.
Fakta:
STIBO VIN ejes og drives af Stig Modin og Bo Hansen.STIBO VIN har butik og domicil på adressen Brogade 7 (Oluf Jensens Gaard) i Køge.
STIBO VIN tilbyder eksklusive vin-arrangementer for erhvervslivet og private.
STIBO VIN har åbent i butikken onsdag, torsdag og fredag kl.12.00-17.30, lørdag kl.10-14. Søn, man og tirs lukket.
STIBO VIN åbner lørdag d. 6. juni kl.10.00.

Publiceret 01 June 2009 13:00