Mulligan Golf er rykket til Vestergade. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Mulligan Golf er rykket til Vestergade. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Mulligan Golf flytter ind til centrum

Mulligan Golf har forladt Tangmosevej og har i stedet åbnet i den gamle danseskole i Vestergade.

Af
Martin Rasmussen

FLYTNING: Golfforretningen Mulligan Golf flyttede i denne uge ind i nye lokaler i Vestergade 19, og dermed har forretningen sikret sig en noget mere central placering end tidligere, hvor kunderne kunne finde forretningen på Tangmosevej.
I Vestergade er man rykket ind i de lokaler, der tidligere rummede BB Dans, og ifølge Carsten Lindquist fra Mulligan Golf har netop placeringen været afgørende for beslutningen.
- Vi havde et klart ønske om at komme tættere på centrum, hvor vi vil kunne få flere strøgkunder. Desuden har det været afgørende, at der er gode parkeringsmuligheder, siger han om baggrunden for flytningen.
I Vestergade ligger forretningen tæt ved Kvicklys parkeringsplads.
Mulligan Golf får mindre plads i de nye lokaler, for mens man tidligere havde omkring 1000 kvadratmeter på Tangmosevej, så råder man nu over omkring 350 kvadratmeter, men pladsen er altså til gengæld vekslet til væsentlig mere synlighed, og Carsten Lindquist forventer, at det også vil få andre end golfspillere til at lægge vejen forbi.
Forretningen har således blandt andet et bredt udvalg af tøj, som ikke nødvendigvis kun er til golfbrug men også kan bruges på arbejde og i fritiden.

Publiceret 06 June 2009 06:15