Pressefoto

Pressefoto

Ny Oras Safira topper i brugervenlighed

Design, miljø og nem anvendelse har været finske Oras' varemærker, lige siden virksomheden lancerede sit første et-grebs armatur for mere end 30 år siden

Af
Martin van Dijk

INDBO : En af de mest populære modeller er Oras Safira, der netop har fået et facelift, som strammer op på brugervenligheden og baner vej for besparelser på vandforbruget i køkken og bad.
Finske Oras har leveret armaturer til forbrugerne i mere end seks årtier.
Hemmeligheden bag virksomhedens succes er en perlerække af vandhaner, hvor modernisme og tidløshed fusionerer med vandbesparende egenskaber og nem anvendelse.
Et af de største hits gennem tiderne er Oras Safira, der er et enkelt og anvendeligt armatur i funktionelt design.
Nu lanceres hele sortimentet til køkken og bad i en revideret udgave, som gør Safira endnu mere brugervenlig og hjælper familien til at skyde genvej til vandbesparelser i hverdagen.

Funktionelle køkkenhaner

Den klassiske serie byder på køkkenarmaturer med både høj, lav og udtrækbar tud, og uanset hvilken model, som falder i smag, fuldender Safira stilen i køkkenet.
Kombineret med en smart opvaskebørste, som er tilsluttet vand, sætter serien funktionalitet og brugervenlighed i højsædet.
Vælg for eksempel den høje hane og få en hjælpende hånd, når maden skal tilberedes eller opvasken ordnes.
Den flot buede tud rækker hen over køkkenvasken, og gør det nemt at komme til, når det jordede knoldselleri skal skylles, eller gulerødderne skrælles.
Har køkkenet to vaske, er Safira også et godt valg, for den høje tud rækker let hen over dem begge.

Værdi i velværelset

Også i badeværelset er Oras Safira den perfekte partner, hvad enten stilen er funktionel og familievenlig eller stram og stilsikker.
Armaturet er helt enkelt, og de buede overflader betyder, at vandet preller af, og det reducerer kalkpletter.
Et af kendetegnene ved den nye Oras Safira er bøjlegrebet, som gør det nemt at bruge vandhanen.
Både nysgerrige børnefingre, fuldvoksne hænder og bedstes rynkede fingre kan gøres rene, uden at der skal hives og slides i hanen for at regulere temperatur og vandmængde.

Spar på vandet

Foruden høj brugervenlighed betyder det enkelte greb på Oras Safira, at det også er nemt at spare på vandet.
Når der ikke skal drejes på to håndtag for at komme frem til den rigtige temperatur, løber mindre vand ud til ingen nytte, og det kommer både miljø og pengepung til gode.
Med relanceringen af Safira slår Oras endnu engang fast, at nem anvendelse, tidløst design og fokus på miljø er en holdbar kombination, når det kommer til boligens armaturer.
Oras' produkter kan købes hos førende VVS-forhandlere over hele landet.

Publiceret 06 June 2009 18:30